Forstør
Kategorier / sektioner:

De berusedes vej (bind 3) (Bog, Paperback)

Af: Jakob Melander

Forlag: People sPress
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
Dato for udgivelse: 15-8-2018
Udgivelse: 3. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: bind 3,
ISBN-13: 9788772003375
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

“Melander skriver fremragende, nogle steder decideret poetisk,  pågående, pompøst og med et godt skud intellektuelle og musikalske vitaminer.” BERLINGSKE
En bombe eksploderer i et baghus på Nørrebro i København. På gerningsstedet finder politiassistent Lars Winkler det maltrakterede lig af sin gamle ven, Thorbjørn Lehbæk, journalist ved den venstreorienterede netavis Modkraft.
Er Thorbjørn offer for et attentat? Eller var han i færd med at fremstille en bombe rettet mod det nært forestående EU-topmøde?
Lars kommer på sporet af en terrorcelle, og truslen om flere bombesprængninger viser sig at være overhængende. Samtidig hvirvler efterforskningen op i de to venners fælles fortid i 80’ernes punk- og BZ-miljø. Ikke alt fra dengang tåler dagens lys. Og ikke alt er tilgivet.  
DE BERUSEDES VEJ er tredje bog i den anmelderroste og internationalt anerkendte serie om politiassistent Lars Winkler – enspænder og indehaver af en imponerende pladesamling samt en ramponeret lejlighed ved Nørrebro Station.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De berusedes vej (bind 3)

De berusedes vej (bind 3)