De døde sjæles nat Forstør
Kategorier / sektioner:

De døde sjæles nat (Bog, Hardback)

Af: Elsebeth Egholm

Forlag: Politiken
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 420
Dato for udgivelse: 26-11-2013
Udgivelse: 3. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788740012323
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Paperback
96,85 kr
Hæftet
50,00 kr
Bog
Hardback
50,00 kr
epub
55,00 kr
Lydbog
111,75 kr
zip_mp3
55,00 kr

50,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den 31. oktober, på de døde sjæles nat, mødes de levende og de døde på kirkegården ved midnat.
For Peter Boutrup sker der mere end det, da han en sen og regnfuld aften opsøger veninden Mys grav. Mys mor dukker op og vil have ham til at finde sin forsvundne søn, Magnus. Og næste dag bliver en ung nonne, Melissa, fisket op af voldgraven på det kloster på Djursland, hvor Peter arbejder som tømrer.
Melissa er garroteret - en gammel spansk henrettelsesmetode - og Peter er den sidste til at se hende i live. Samme sommer har minedykkeren, Kir Røjel, fundet en kasse med gamle knogler under dykning ved Kalø Vig. Det viser sig, at manden i knoglekassen også er blevet garroteret.
For 60 år siden. Mens Peter leder efter Magnus og en sammenhæng mellem hans forsvinden og Melissas død, får politimanden Mark Bille Hansen til opgave at kæde knoglerne sammen med pigen i voldgraven - og jagten på sandheden sender ham et højst overraskende sted hen.
De døde sjæles nat er en roman om stjerner og vandbærere og om, at de stærke måske nok har magt, men ikke altid ret.
Om forfatteren:
Elsebeth Egholm (f. 1960) er født og opvokset i Aarhus. Efter en årrække på Det jyske Musikkonservatorium tog hun uddannelsen som journalist og blev herefter ansat på bl.a. Berlingske Tidende. Senere valgte Elsebeth Egholm en freelancekarriere som journalist og forfatter, og hun debuterede i 1999 med romanen De frie kvinders klub. Siden har forfatteren udgivet en lang række bøger, og i 2002 udkom Skjulte fejl og mangler, den første i serien om journalisten Dicte Svendsen. I alt er der udgivet seks bøger i serien, og med Tre hundes nat fra 2011 har forfatteren taget hul på en variant af sin serie, hvor hun lader Dicte Svendsens søn, Peter Boutrup, være hovedperson, hvilket således også er tilfældet her med De døde sjæles nat.
Elsebeth Egholm har opnået status som en af Danmarks mest læste forfattere, og hendes forfatterskab er solgt til udgivelse i en række lande, bl.a. Holland, Sverige, Norge, Italien og Frankrig, lige som serien om Dicte Svendsen blevet til en tv-serie på TV2 med Iben Hjejle i hovedrollen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De døde sjæles nat

De døde sjæles nat