De fires tegn Forstør
Kategorier / sektioner:

De fires tegn (Bog, Indbundet)

Af: A. Conan Doyle

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Magnumbøger
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 15-8-2017
Udgivelse: 2017.
Oversætter: Mette Wigh Tvermoes
ISBN-13: 9788711796184
Produkt type: Bog
Originaltitel: The sign of the four
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print on demand. Leveringstid 3 - 4 uger efter bestilling

882,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Der har længe været stille i Baker Street 221B, og dr. John Watson har fortvivlet set til, mens hans gode ven og bofælle, Sherlock Holmes, er sunket ned i kedsomhed og brugen af kunstige stimulanser. Men endelig en dag lysner situationen: En smuk, ung dame ved navn miss Morstan henvender sig med en højst besynderlig sag.


Hendes far forsvandt under mystiske omstændigheder for 10 år siden, kort efter sin hjemkomst fra Indien, og 4 år senere begyndte hun hvert år at modtage en kostbar perle med posten – uden nogen forklaring. Nu har hun imidlertid fået et brev, hvori hun inviteres til at møde sin ukendte velgører.


Holmes og Watson tilbyder at ledsage hende, og snart hvirvles de ind i en dramatisk og gruopvækkende historie om en gammel indisk skat, om mord, svig og hævn og om en mystisk pagt mellem fire mænd, hvis ildevarslende tegn dukker op igen og igen, efterhånden som mesterdetektiven og hans ven trænger længere ind i mysteriets dystre mørke.


Om serien: Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave består af ni bind svarende til de ni originale bøger. Bøgerne er forsynet med forord og noter og udstyret med originalillustrationer. Udgivelsen sker under vejledning af cand.mag. Svend Ranild, forfatter og Sherlock Holmes-kender.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De fires tegn

De fires tegn