Nedsat pris! De første år i skolen - efter reformen Forstør

De første år i skolen - efter reformen (Bog, Indbundet)

Forlag: Billesø & Baltzer
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 289
Dato for udgivelse: 15-1-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Anne Knudsen, Caroline Jacobsen
ISBN-13: 9788778423597
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

259,25 kr

-13%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De første år i skolen - efter reformen er en antologi med 23 artikler, der præsenterer væsentlige temaer omkring de første år i skolen.
Bogen er skrevet til professions-, diplom- og kandidatstuderende og til pædagoger og lærere, der arbejder i indskoling og SFO, men den er også relevant for forældre, ledere og skolebestyrelser, der skal væremed til at sørge for, at der er gode vilkår for børnene de første år i skolen.

Bogens kapitler er samlet under fire overskrifter: Barnets møde med skolen Skolens møde med barnet Samarbejde i indskoling og uddannelse Indskolingens fag og aktiviteter

Bogens forfattere beskæftiger sig i deres daglige arbejde med børn.Nogle overvejende ud fra en teoretisk position som forskere og undervisereandre fra en mere praktisk position som konsulent, skoleleder,pædagog eller lærer i indskolingen.

De første år i skolen - efter reformen giver et overblik over de centraletemaer omkring indskolingen, og de enkelte kapitler i bogen giverinspiration i videre fordybelse i de enkelte temaer.
Bogens forfattere: Anne Bahrenscheer, Thomas Binderup, Karen Bollingberg, Mikkel Snorre Wilms Boysen,Stine Dupont,Line Krebs Henrichen,Martin Holmgaard Laursen, Caroline Jacobsen, Anne Knudsen, Poul Bak Lundgård, Mette Stæhr, Birgitte Virenfeld Damgaard, Anja Wittus,Marie Ørum

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De første år i skolen - efter reformen

De første år i skolen - efter reformen