De første mennesker på månen
Kategorier / sektioner:

De første mennesker på månen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: H. G. Wells

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 26-10-2018
Udgivelse: 2018.
Oversætter: Niels Dalgaard
ISBN-13: 9788793233416
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslag: Manfred Christiansen - Sats & Layout: Carl-Eddy Skovgaard
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mange forfattere har forestillet sig hvordan det ville være at rejse til Månen, og hvilke ting man ville finde deroppe. H.G. Wells, der var en af de vigtigste science fiction-forfattere omkring forrige århundredskifte, viser i denne roman at han også kunne være med i legen.
Bogens fortæller er en falleret forretningsmand, da han møder den geniale, men excentriske Cavor, som udvikler en måde at rejse i rummet på – et stof der ophæver tyngdekraften. Ved hjælp af et fartøj beklædt med dette stof (som han beskedent kalder Cavorit), rejser de to som de første mennesker til Månen. De finder ud af at drabanten langt fra er så øde og livløs som antaget. Tværtimod møder de en kompleks og avanceret, underjordisk civilisation. Det rejser et nyt problem, for skal de blive og undersøge stedet nærmere (i håbet om ikke at dø på den ene eller anden måde), eller skal de skynde sig hjem til Jorden med noget af det guld, de har fundet?
Romanen er således ikke blot en fortælling om den første rejse til Månen, den er også et indlæg i tidens filosofiske og politiske debat om bl.a. videnskab og samfundsindretning – to emner der altid stod forfatterens hjerte nær.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De første mennesker på månen

De første mennesker på månen