Nedsat pris! De grønne skyggers land: skitser, digte og haiku fra Japan Forstør
Kategorier / sektioner:

De grønne skyggers land: skitser, digte og haiku fra Japan (Bog, Hæftet)

Af: Ulla Conrad

Forlag: Ravnerock
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 72
Dato for udgivelse: 7-6-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Illustrator: Ulla Conrad
ISBN-13: 9788792625465
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

5 - 10 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

174,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er en grøn og fascinerende verden i de gamle zen-haver... Interessen for japansk zen-meditation og grøn thé førte grafikeren Ulla Conrad på to længere ophold i Japan i 2004 og 2009, hvor hun boede på et zen-kloster i Okayama og den gamle bydel af Kyoto.
Undervejs har hun tegnet og skrevet, og resultatet er digtsamlingen De grønne skyggers land - Skitser, digte, haiku fra Japan. Den første del indeholder digte fra Kyotos grønne haver, den anden digte fra det 300 år gamle zen-kloster. Den tredje slutter af med udelukkende haiku - igen rammet ind af tegninger.
Fascineret af og forbundet med naturen, har hun altid søgt efter en vej til at udtrykke dét hun oplever, med ord eller billeder. Hun siger: »I mødet med naturen kan jeg opleve en følelse af enhed, af at være en del af universet – en lille, men dog også betydelig del af det... Der er øjeblikke, hvor det hele smelter sammen, tiden står stille, grænser forsvinder. Ingen modsætninger mere, kun stærk kraft og energi, respekt og ydmyghed. Og det er i de her øjeblikke, der nogle gange kommer ord op…«
Efter hendes opvækst i Tyskland med dansk-tyske forældre resulterede dette i 1999 i en tysk digtsamling Vertraue der Nacht Geheimnisse an, Frieling Verlag, Berlin. Da hun permanent flyttede til Danmark i forbindelse med sin uddannelse, begyndte hun at skrive på dansk, og offentliggjorde bl.a. digte i tidsskriftet Skopet i Aalborg i 1999, og på digte.dk. Engelske digte akkompagnerede en fotoudstilling i Kbh i 2003. De sidste år har fokus været på korte haiku på kun 17 stavelser. Hun er medlem af Haiku-netværket, og deltog i 2011 i antologien Blade i vinden med 8 haiku. Hun skriver dog også længere digte, inspireret af årstiderne, kortprosa, samt artikler og en blog om thé.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De grønne skyggers land: skitser, digte og haiku fra Japan

De grønne skyggers land: skitser, digte og haiku fra Japan