Nedsat pris! De hengivne Forstør

De hengivne (Bog, Hæftet)

Af: Anders Rønnow Klarlund

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 235
Dato for udgivelse: 25-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788756793322
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

6 enheder på eget lager

50,00 kr

-200,00 kr

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den anerkendte filminstruktør Sebastian forbereder sig til et pressemøde om Nationen, hans stort anlagte tv-serie om Danmark, ved at gå i seng med manuskriptforfatteren Marie i en skurvogn nær havnen i byens udkant. Marie skal skrive det afsnit til tv-serien, der handler om mordforsøget på pakistanske Aarya og drabet på hendes danske kæreste.
Men virkeligheden overhaler fiktionen, slutningen flytter hen til midten, grænserne ændrer sig, og inden længe er Marie på jagt efter en helt anden historie. Historien om Sebastian og hans kone operasangeren, og det barn der døde.
De hengivne er en roman om virkelighed og fiktion, om at skrive den historie som kaldes Danmark, og om de roller vi spiller eller bliver udset til at spille i fortællingen om os selv.
Anders Rønnow Klarlund (f. 1971) har tidligere skrevet og instrueret både spillefilm, teater og tv, bl.a. Hvordan vi slipper af med de andre, Strings, Besat og Den attende. For sit arbejde har han vundet priser i ind- og udland bl.a. Den internationale kritikerpris og en Robert for bedste børne- og ungdomsfilm. De hengivne er Anders Rønnow Klarlunds romandebut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De hengivne

De hengivne