De kristne mysterier: menneskets højere udviklingsvej Forstør
Kategorier / sektioner:

De kristne mysterier: menneskets højere udviklingsvej (Bog, Hæftet)

Af: Mogens Marcus Mentz

Forlag: Mogens Marcus Mentz
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 55
Dato for udgivelse: 27-7-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
ISBN-13: 9788799021505
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

158,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sandelig, sandelig, siger jeg dig, uden nogen bliver født på ny, kan han ikke se Guds Rige. (Johannes 3, 3).
Med disse ord tilkendegav Kristus for os mennesker, at der skal ske en væsentlig ændring i menneskets liv, før det kan finde vejen mod Guds Rige. Mennesket skal fødes på ny.
Herved henviste Kristus til den højere udviklingsvej, som han havde åbnet og åbenbaret for os igennem vigtige hændelser i Jesu liv på Jorden for 2000 år siden.
I den kristne kulturkreds kaldes disse faser og begivenheder for De Kristne Mysterier, men vejen er ikke kun åben for mennesker i den kristne kulturkreds. Vejen er åbnet for alle Guds børn - for alle mennesker.
I denne bog gives en tilgængelig fremstilling af denne højere menneskelige udviklingsvej - vejen, hvor mennesket gradvist udvikles til et åndeligt væsen i Guds Rige. Vejen beskrives dels gennem begivenheder i Jesu liv, dels ved at belyse de processer, som mennesket må gennemgå på vejen.
Vejen beskrives bl.a. på baggrund af tekster fra Det nye Testamente, ligesom mere omfattende esoterisk litteratur og viden er lagt til grund for fremstillingen.
I bogen beskrives de processer, som fører frem til det, der kaldes de fem indvielser, og som er de store og væsentlige skridt for det enkelte menneske på den højere menneskelige udviklingsvej.
Disse beskrivelser giver læseren et indblik i de åndelige og psykiske udfordringer, som mennesket i almindelighed konfronteres med i en eller anden form i forbindelse med den højere menneskelige udvikling.
Læsere har om bogen skrevet:
- "Jeg er imponeret over din bog, som er overskuelig og har sammenfattet essensen, noget som jeg sætter pris, fordi jeg ikke har tid til at læse alle de bøger jeg gerne ville."
- "Det er en meget interessant, spændende og lærerig bog."

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De kristne mysterier: menneskets højere udviklingsvej

De kristne mysterier: menneskets højere udviklingsvej