Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

De nye Silkeveje: Mod en ny verdensorden (Bog, Indbundet)

Af: Peter Frankopan

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 9-9-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
Oversætter: Lone Østerlind
ISBN-13: 9788774674108
Produkt type: Bog
Originaltitel: The New Silk Roads: The Present And Future of the World
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 09-09-2019)

Forventes på lager: 09-09-2019

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den anerkendte historiker Peter Frankopan er tilbage med et nyt originalt værk om samtiden og fremtidens nye verdensorden.  
I bogen Silkevejene, der udkom på dansk i 2017, formåede Peter Frankopan at indkredse flere tusind års verdenshistorie med udgangspunkt i den berømte handelsrute fra Kina til Sydasien og Europa – den såkaldte silkevej. I sin nye bog, De nye silkeveje, tager han fat på samtiden og fremtidens handelsruter og politiske netværker. Hvor er vores moderne verden på vej hen? Og hvem kommer til at sætte den politiske dagsorden i fremtiden?   
Verden er i opbrud. I hvert fald hvis man skal tro nyhedsstrømmen, der dagligt minder os om nye kriser og konflikter. De seneste årtier har da også i den grad budt på skelsættende begivenheder, der endnu sender chokbølger igennem det globale verdenssamfund: Brexit, Trump, Det Arabiske Forår og kampen mod Islamisk Stat i Syrien. Man kunne få den tanke, at det internationale samfund og dets institutioner er ved at bryde sammen.   
Peter Frankopan argumenterer i De nye Silkeveje for, at det, der kan ligne kaos og fragmentering, i virkeligheden er forandring. Den gamle verden er måske ved at bryde sammen, men en ny global verdensorden er ved at samle sig i dens sted. I De nye Silkeveje gennemgår han skarpt og præcist den moderne verdens nye handelsruter og politiske centrummer. Bogen giver et letlæst og fyndigt bud på, hvordan morgendagens verdensorden ser ud og klæder den historisk- og politisk interesserede læser på til at forholde sig til nutidens overvældende informationsstrøm.  
Om forfatteren:
Peter Frankopan, født 1971, er en af Englands førende yngre historikere. Han er professor i global historie og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University samt skribent ved en række toneangivende medier som The New York Times og The Guardian.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De nye Silkeveje: Mod en ny verdensorden

De nye Silkeveje: Mod en ny verdensorden