Nedsat pris! De nye Silkeveje: Mod en anden verdensorden

De nye Silkeveje: Mod en anden verdensorden (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Peter Frankopan

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774674108
Udgave: 1. (30-09-2019)
Oplag: 1. (30-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 250
Originaltitel: The New Silk Roads: The Present And Future of the World
Oversætter: Lone Østerlind
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
193,70 kr
107,20 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den britiske historiker Peter Frankopan, forfatter til bestselleren Silkevejene, er tilbage med en gennemresearchet bog om nutidens og fremtidens politiske alliancer og handelsnetværker


Trump, Brexit, Rusland annektering af halvøen Krim og USA's handelskrig med Kina - den daglige nyhedsstrøm er fuld af dramatiske politiske begivenheder, der sætter spørgsmålstegn ved status quo. Verden er i opbrud, men er den virkelig så kaotisk, som den ved første øjekast ser ud?


Den internationalt anerkendte historiker Peter Frankopan, forfatteren af Silkevejene, er tilbage med en ny, gennemresearchet bog om nutiden og fremtidens handelsruter og diplomatiske forbindelser. I bogen anlægger han et originalt globalt perspektiv på nutidens politiske udfordringer og argumenterer for, at det, der kan ligne kaos og fragmentering, i virkelighedden er tegn på vedvarende forandring.


For selv om den gamle verden med Europa og USA i centrum mister indflydelse, er en ny global verdensorden ved at samle sig i dens sted. En verdensorden, der trækker tråde tilbage til middelalderens sagnomspundne handelsrute Silkevejene i Centralasien, og som endnu en gang sætter Mellemøsten og Asien i centrum af den politiske udvikling.


Peter Frankopan, født 1971, er en af Englands førende historikere og forfatter til den internationale bestseller Silkevejene. En ny verdenshistorie (da. 2017). Han er professor i global historie og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De nye Silkeveje: Mod en anden verdensorden

De nye Silkeveje: Mod en anden verdensorden