De retskafnes haver: Riyadhus Saliheen på dansk (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

De retskafnes haver: Riyadhus Saliheen på dansk (Bind 1) (Bog, Indbundet)

Af: Abu Zakariya Yahya bin Sharaf Al-Nawawi

Forlag: O&F forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 604
Dato for udgivelse: 19-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Oversætter: Ahmad I. Durani
Redaktion: Ahmad Issa Durani
ISBN-13: 9788799567133
Produkt type: Bog
Forord: Ahmad Issa Durani
Originaltitel: Riyadhus saliheen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Arabisk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

553,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Værket er skrevet omkring år 1260 og er en god referencekilde til Islam. Kan anvendes såvel af akademikere, studerende som andre der arbejder med og som ønsker dybere kendskab til Islam.

Riyadhus Saliheen består af to bind med koranisk og profetisk vejledning til alle livets aspekter; den omfatter Profetens (saw) ord, der retleder vores ummah i anliggender, der spænder fra den islamiske tro til islamisk lov, fra menneskelige relationer til manerer og moral, og fra tilbedelse og bøn til askese. Riyadhus Saliheen er en af de mest pålidelige kilder til viden om hadith, og har således opnået bred anerkendelse. Værket rummer næsten 400 kapitler, der belyser emnerne med både Koranvers og over 1900 ahadith fra de seks store hadithsamlinger Bukhari, Muslim, Abu Dawud, At-Tirmidhi og An-Nasai. Det store omfang af emner giver læseren mulighed for at opnå en dybdegående viden om Profetens budskaber til hans ummah. Bogens systematiske inddeling overgår andre lignende værker og gør den lettilgængelig.

Bogen tilskynder til renselse af sjælen, og giver én midler til at ophøje den. Ved oprigtig læsning vil både læserens ydre og indre blive disciplineret samt motiveret til godhed og afstandtagen til slette handlinger med fokus på det Hinsides. Læseren kan desuden forvente at få styrket psyken og helbredet, forbedret manererne samt renset hjertet.

I de over 700 år Riyadhus Saliheen har eksisteret, har mange anerkendte lærde verden over rost denne, blandt andet i det følgende:

“Det er en bog med instruktion, uden sidestykke med hensyn til indhold, relevant for ens tilværelse på en individuel og samfundsmæssig plan. Den giver et fuldstændigt sæt regler på disse to livsområder på en ukompliceret og forståelig måde, der både kan forstås af de lærde og almene folk."

Riyadhus Saliheen fortjener en overlegen status, da dens indhold har potentiale til at slukke tørsten efter viden hos både lærde og lægfolk. Bogen er dybest set et redskab for dem, som formaner, en bestemmelse for dem, som bliver formanet, en lygte for de retledte og en have for de retskafne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De retskafnes haver: Riyadhus Saliheen på dansk (Bind 1)

De retskafnes haver: Riyadhus Saliheen på dansk (Bind 1)