Nedsat pris! De savnede
Kategorier / sektioner:

De savnede (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Thomas Rydahl

Forlag: Politikens Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740043266
Udgave: 2. (06-08-2019)
Oplag: 1. (06-08-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 528
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

IKKE ALLE, DER FLYGTER, SKAL FINDES


På ferieøen Fuerteventura brænder solen. Den nifingrede eremit Erhard Jørgensen lever et stille liv og passer sine to geder. Han kan ikke længere køre taxa eller stemme klaverer. I stedet tjener han småpenge ved at finde forsvundne hunde og stjålne knallerter. Det tvinger ham til at tage en opgave, ingen andre vil have. Han satser alt, hvad han har for at komme ud af den ensomme tilværelse.


Imens banker verden på døren. Øens nye kasino er blevet oversvømmet, der er surfere på hele øen, og Afrika lider, så tusindvis af flygtninge tager den farlige rejse mod Europa. I den lille lufthavn på øens østkyst lander et filmhold for at optage et afsnit af seersuccesen De savnede og finde en kendt danskers forsvundne far. Men den kendte dansker ser hellere sin far død end levende. Hun har hang til piller og plejer at få sin vilje.


De savnede er en thriller om savn, magt og kærlighed.  


Thomas Rydahl debuterede i 2014 med Eremitten. Romanen blev en læser- og anmeldersucces og indbragte forfatteren adskillige priser – Bogforums debutantpris, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi og Glasnøglen for årets bedste nordiske spændingsroman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De savnede

De savnede