De sidste dage-digte
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

De sidste dage-digte (Hæftet, Dansk)

Af: Sternberg

Forlag: Forlaget Kronstork
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793206403
Udgave: 1. (25-10-2018)
Oplag: 1. (25-10-2018)
Indbinding: Hæftet
Omslagsgrafiker: Kasper Vang
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad vil det sige at skrive digte, når digteren er det sidste menneske og også verden er ved at ophøre? De sidste dage-digte er en postapokalytisk tilstandsrapport i tidens ånd, nedskrevet imens digteren som verden er ved at gå i opløsning som ”en sukkerknald i vand”. 


Gennem sit hårde koncept undersøger digtsamlingen fantasien om altings ophør, men på den baggrund – som også er dødens – træder det meningsfulde måske alligevel frem for os, der endnu ikke er gået under? Det er ikke en bog, der handler om klimakrisen, men måske – på sin egen skæve facon – om den følelse af verdenstab, som klimakrisen fører med sig. 


Med De sidste dage-digte lukker og slukker Sternberg – ikke bare for verden, men også for den pentalogi af digte fra forskellige tider, tidsserien, som Sternberg påbegyndte i de tidligste tider med Stenalderdigte, der udkom i 2011, fortsatte over de værste tider i Depressionsdigte fra 2014, videre i de bedste tider i Guldalderdigte fra 2016 og til alle tider i Tidsrejsedigte fra 2016.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De sidste dage-digte

De sidste dage-digte