Nedsat pris! De Store Indviede
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

De Store Indviede (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Édouard Schuré

Forlag: Lemuel books
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792500496
Udgave: 1. (24-05-2019)
Oplag: 2. (24-05-2019)
Serie: Mysterie Klassikere
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 351
Originaltitel: LES GRANDS INITIÉS
Omslagsgrafiker: Kirsten Puggaard
Forord af': Lars Muhl
Oversætter: Johannes Hohlenberg
Originalsprog: Fransk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bogens hovedtese er, at alle de store religioner og spirituelle retninger i deres inderste kerne rummer de samme sandheder, der dog har fået forskellig form efter stifternes karakter og den kultur, de er en del af. 


Uddrag fra bogens nye forord af Lars Muhl:


"De Store Indviede er et af de første værker i nyere tid, der beskæftiger sig med de store religiøse arketyper Rama, Krishna, Hermes, Moses, Orpheus, Pythagoras, Platon og Jesus på et åndsvidenskabeligt og esoterisk plan. Selv skriver Schuré i sit forord til bogen, at tidens store udfordring er sammensmeltningen af fysik og metafysik som en nødvendig forudsætning, hvis menneskeheden skal tage et virkeligt kvantespring frem mod dets højere bestemmelse. Både Rudolf Steiner, Carl Gustav Jung og en lang række andre natur- og åndsvidenskabsmænd og -kvinder er blevet inspireret af Schurés mesterværk.      


Værket fører læseren gennem en indvielsesproces, en indvielsesrække, der gennem de i bogen behandlede arketyper fungerer som milepæle i historien og indvielsestrin til inspiration for ethvert søgende menneske. Med De Store Indviede betrådte Édouard Schuré nyt land. Han er således den første, der indgående beskriver Jesus’ forhold til Essæerne og giver læseren en levende forestilling om, hvem Essæerne var. Og det er Schurés værk, der løber som en rød tråd gennem det meste af den litteratur, der i århundredet efter blev skrevet og udgivet om dette emne."

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De Store Indviede

De Store Indviede