Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

De syv spirituelle love for succes (Bog, Hæftet)

Af: Deepak Chopra

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 147
Udgivelse: 1. udgave, 2002.
ISBN-13: 9788721002701
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2002
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kilden til al skabelse er ren bevidsthed ... ubegrænsede muligheder, som søger at udtrykke sig det umanifesterede til det manifesterede.
Og når vi erkender, at vores sande Selv er ubegrænsede muligheder, bringer vi os i overensstemmelse med den kraft, som manifesterer alt i universet.
DE SYV SPIRITUELLE LOVE FOR SUCCES er baseret på de naturlige love, som styrer al kreativitet og gør op med myten om, at succes udelukkende er resultatet af hårdt arbejde, planlægning og ambitioner.
Chopra giver det at opnå succes et helt nyt perspektiv. Når vi først forstår vores sande natur og lærer at leve i harmoni med de naturlige love - med tilfredshed, sundhed, tilfredsstillende forhold til vores medmennesker, energi og entusiasme - vil materiel velstand komme helt af sig selv uden anstrengelse. Bogen har en trin-for-trin vejledning og er desuden en videreudvikling af hans tidligere bog RIGDOM På ALLE PLANER.
Den indiske læage Deepak Chopra er en af de mest betydningsfulde pionerer inden for området sind-krop og menneskets potentiale. Hans banebrydende arbejde baserer sig på lægevidenskaben, filosofien, østens praktiske og spirituelle visdom samt den vestlige videnskabs resultater

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De syv spirituelle love for succes

De syv spirituelle love for succes