Nedsat pris! De udødelige
Kategorier / sektioner:

De udødelige (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Chloe Benjamin

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740050301
Udgave: 1. (28-02-2019)
Oplag: 1. (28-02-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 352
Originaltitel: The Immortalists
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Chloe Benjamins internationale bestseller følger fire søskende, der lever med en viden, de færreste har: De ved præcis, hvornår de skal dø.
I 1969 flytter en synsk kvinde ind i en snusket lejlighed på Clinton Street i New Yorks Lower East Side. Man siger om hende, at hun kan forudsige alle menneskers dødsdag. Og netop det år – sommeren 1969 – virker det, som om der sker spændende ting for alle andre end de fire Gold-søskende. Folk flipper ud på Woodstock og ser Midnight Cowboy, som ingen af Gold-børnene får lov at se. De sniger sig til at møde spåkonen, og her får de ting at vide, som de er alt for unge til at rumme.
Hver af dem forsynes med en profeti, der trækker dybe spor gennem deres liv og den måde, de vælger at leve det på.
De udødelige er en storslået fortælling om fire søskende gennem fire årtier, men det er også en klog og varm roman om, hvordan vi lever, hvordan vi dør, og hvad vi stiller op med den tid, vi har fået til rådighed.  


Chloe Benjamin er født og opvokset i San Francisco og uddannet i moderne litteratur ved University of  Wisconsin. Det tog hende fem år at skrive De udødelige, som er hendes anden roman. Den blev en såkaldt Instant New York Times Bestseller og sikrede hende hendes internationale gennembrud. Benjamin bor i Madison, Wisconsin, sammen med sin mand, og hun arbejder nu på sin tredje roman.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De udødelige

De udødelige