De ufuldkomne: roman Forstør

De ufuldkomne: roman (Bog, Indbundet)

Af: Tom Rachman

Forlag: Politiken
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 321
Dato for udgivelse: 10-10-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Erik Barfoed
ISBN-13: 9788740000818
Produkt type: Bog
Originaltitel: The imperfectionists
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

På eget lager, 1 - 2 hverdage

11 enheder på eget lager

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
100,00 kr
Paperback
100,00 kr

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De ufuldkomne er en fascinerende, original og rørende historie, der strækker sig over mere end halvtreds år, om en engelsksproget avis, der blev grundlagt i Rom af en amerikansk millionær efter 2. verdenskrig. Rachman portrætterer tidens hengivne journalister, avisens excentriske ejere og en meget loyal læser.
Der er gået halvtreds år, siden avisen blev grundlagt af en gådefuld rigmand. I redaktionenens nedslidte lokaler med plettede gulvtæpper og skrammede møbler forekommer de ansatts interne stridigheder og personlige dramaer meget højere på dagsordenen end avisens deadlines. Kathleen, den dominerende og benhårde redaktionschef, lider i sit åbne ægteskab; Arthur, den luddovne journalist som henslæber sit arbejdsliv med at skrive nekrologer, får sin tilværelse, vendt op og ned efter en stor tragedie; Abbey, den kampberedte regnskabschef, erfarer, at nedskæringerne af personalet og hendes eget kærlighedsliv på overraskende vis hænger sammen. Ude i marken er en gammel freelance-rotte i faget villig til at gå endog meget langt for at få sin næste historie. Og i skyggerne af det hele lever den unge, isolerede ejer af avisen, som viser langt større interesse for sin højt værdsatte bassethund, Schopenhauer, end for familiens avis.
Hvert kapitel handler om en ny person på redaktionen gennem tiden, og tilsammen udgør de et forrygende og fuldstændigt sammenhængende hele.
Romanen er inspireret af forfatterens egen tid på International Herald Tribune.
De ufuldkomne er solgt til udgivelse i 22 lande.
Anmeldelser
******
»Ikke bare den bedste debutroman i mands minde, men også den bedste bog, jeg har læst i lange, lange tider. (.) Det er svimlende godt skruet sammen.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De ufuldkomne: roman

De ufuldkomne: roman