Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

De urørlige (Bog, Hæftet)

Af: Philippe Pozzo di Borgo

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 247
Dato for udgivelse: 31-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Rigmor Kappel Schmidt
ISBN-13: 9788779735880
Produkt type: Bog
Originaltitel: Le second souffle
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
207,70 kr
zip_mp3
131,95 kr

207,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 268,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Philippe Pozzo di Borgo - forfatteren til denne selvbiografiske bog - er direktør for champagnefirmaet Pommery, da han i 1993 styrter ned med en paraglider og bliver lam fra halsen og ned. Han er 42 år, stenrig, bor det fineste kvarter i Paris, men må have en plejer alle døgnets timer.
Abdel er arbejdsløs, indvandrer, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Philippe vil ansætte en ny hjælper, dukker han op til jobsamtale. Det bliver begyndelsen til et usædvanligt venskab, som kommer til at udfordre begges verdensbilleder.   Den flabede, vitale og ligefremme bliver Philippes ´skytsdjævel´. I ti år plejer han ham, ledsager ham gennem alle mulige dramatiske og komiske situationer - og med sin vitalitet giver han ham livsglæden tilbage. De urørlige er historien om dette venskab.
Philippe Pozzo di Borgos selvbiografiske beretning om, hvordan det lykkes ham at skabe et andet liv - livet efter ulykken - blev senere til filmen De urørlige - den største publikumssucces i Frankrig nogensinde. Også i Tyskland. Og i Danmark er filmen blevet set af 800.000.
Philippe Pozzo di Borgo, født 1951, var i mange år direktør for det store franske champagnefirma Pommery. Efter et styrt med en paraglider bliver han lam. Hans hustru rammes af en cancer, som viser sig at blive dødelig, han bliver alene med deres to små børn. Med bogen Le second souffle offentliggjorde han sin historie, som også er historien om hans nye liv. Han bor i Marokko med sin anden hustru og deres fælles børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De urørlige

De urørlige