Nedsat pris! De vilde drenge: en dødebog Forstør
Kategorier / sektioner:

De vilde drenge: en dødebog (Bog, Hæftet)

Af: William S. Burroughs

Forlag: Antipyrine - Krabbesholm Højskole
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Schade-bøgerne
Sideantal: 155
Dato for udgivelse: 2-12-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Tobias R. Kirstein, Kasper Opstrup
Illustrator: Erik Liljenberg
ISBN-13: 9788793108554
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm, Alma Arevad Gade, Björg Þorláksdottir, Mie Kristiansen elever på Grafisk Design & Litteratur, Krabbesholm Højskole - Omslagsillustrator: Erik Liljenberg
Forord: Tobias R. Kirstein, Kasper Opstrup
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: The wild boys
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

159,00 kr

-20.5%

Vejl. pris: 200,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De vilde drenge er en dødebog og i den forstand beslægtet med klassiske manualer til at navigere med i dødsriget, som de ægyptiske og tibetanske dødebøger. I bogen optræder mange temaer fra Burroughs rumalder-mytologi, som især udvikledes op gennem 1960’erne, hvor han fantaserede om at skabe sit eget Akademi 23 til at vække og oplære den kommende generation. Centralt for mytologien er kampen mellem et Én-Guds-Univers og et Magisk Univers, anstrengelserne for at undgå den sociale kontrols mekanismer, jagten på at transcendere dualitetens biologiske fælde, samt evnen til at omskrive fortiden og skabe fremtiden.

Kampen mellem de to systemer, Én-Guds-Univers og Magisk Univers, konkretiseres i de vilde drenges kamp med de sidste rester af den vestlige civilisation, som vi kendte den, der nu bor i totalitære enklaver, og de revolutionære stammer af unge drenge der lever i en utopisk, instinktiv tilstand. Hos de vilde drenge har skarp træning i guerillataktikker medført specialiserede biologiske mutationer og den totale udlevelse af begær har skabt en magisk frigørelsesteknologi. Gennem brugen af magi og sex har de vilde drenge opdaget en måde at genskabe de døde på og har derved frigjort sig fra den biologiske afhængighed af kvinder, fødsel og død. I stedet kan de krydse tærsklen mellem de levendes og de dødes rige og eksistere i en slags shamanistisk grænsetilstand mellem verdenerne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De vilde drenge: en dødebog

De vilde drenge: en dødebog