Nedsat pris! De virkelige helte: Et portræt af ejerlederkulturen i Danmark Forstør
Kategorier / sektioner:

De virkelige helte: Et portræt af ejerlederkulturen i Danmark (Bog, Hæftet)

Af: Carsten Steno

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 220
Dato for udgivelse: 6-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788702084924
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Søren Ditlefsen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
193,75 kr
epub
41,25 kr

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad skal vi leve af i Danmark? Hvordan skaber vi de vækstvirksomheder, der fremover skal finansiere voresvelfærd? Det sker af sig selv i den skov af små og mellemstore virksomheder, der er skabt og ledes af deres ejere.
Det er dem, denne bog handler om. Vi hører så meget om de store børsnoterede og internationale virksomheder. Men gruppen af små og mellemstore ejerledede virksomheder er faktisk den mest udbredte virksomhedstype i Danmark. Vi kommer bag om dagligdagens udfordringer, følger med i udviklingen af nye produkter og tager med til USA til prisoverrækkelse. Carsten Steno rapporterer fra hverdagen i de ejerledede virksomheder. Han viser, at det er her, vi ser den største innovation, nytænkning og succes. Det er derfor ejerlederne, vi bør satse på.
Bogen er vigtig og medrivende læsning om en gruppe virksomheder, der normalt ikke er i fokus - selv om de udgør Danmarks fremtid. 

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
10-04-2011

De virkelige helte

Ejerlederkulturen afdækkes og ejerlederne samt deres samfundsmæssige betydning og nogle af deres problemstillinger eksemplificeres på fornem vis i bogen – ”De virkelige helte” af Carsten Steno.

Samfundsmæssigt repræsenterer ejerlederne en særdeles betydningsfuld virksomhedsgruppe, fordi det er fra denne Danmark kommer til at sikre sin velfærd i fremtiden. Paradoksalt er de ejerledede virksomheder (og dermed ejerlederne) nærmest overset i den politiske debat uagtet de er ”rygraden i dansk erhvervsliv”.

Og dog. Ejerlederne har mange kritikere. Fx hævdes det, at ejerlederne er uambitiøse.

En rapport fra Det Økonomiske Råd (oktober 2010) anbefaler således, at ”mange mindre virksomheder bør lukkes”. Dette tilbageviser Carsten Steno elegant. 81 % af ejerlederne ønsker nemlig, at deres virksomhed skal vokse. På den måde afmonteres også påstanden om BMW syndromet. At ejerledere stiller sig tilfreds med virksomhedens størrelse, når den første BMW er anskaffet.

Og den tidligere direktør for Dansk Industri, Hans Skov Christensens opfattelse - af ejerledernes motiv for at drive virksomhed - bliver også nævnt. Det er tydeligt, at hans opfattelse afspejler et tankevækkende svagt udsyn og læseren må antages at komme til den konklusion, at det blot er udtryk for manglende supplerende uddannelse i pædagogik og psykologi. Det er nemlig ikke kun penge, der er motivationen for ejerlederne.

Forfatteren har 35 års erfaring som journalist med stor indsigt i emnet, hvilket tydeligt kommer til udtryk i en velformuleret og velargumenteret bog. Man kan derfor kun se frem til, at bogen bliver startskuddet til at der sættes fokus på de ejerledede virksomheder.

Carsten Steno er ”De virkelige heltes” helt.

Ole K. Ersgaard er virksomhedskonsulent (med mangeårig erfaring fra netop den ejerledede virksomhed) og bl.a. uddannet erhvervsøkonom MDM og PD samt i NLP og coaching.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

De virkelige helte: Et portræt af ejerlederkulturen i Danmark

De virkelige helte: Et portræt af ejerlederkulturen i Danmark