December - Sne & Nisser: En julekalender for børn og barnlige sjæle (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Charlotte Holritz

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743011200
Udgave: 1. (24-09-2019)
Oplag: 1. (25-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Paperback
Sideantal: 72
Originalsprog: Dansk

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Xenia og Xander skal tilbringe december måned på deres bedsteforældres gård. Her finder de tilfældigt nissernes hule, og de bliver hurtigt venner med de to nisser Frej og Vitus, som fortæller dem, at der vil opstå et problem hos bedsteforældrene i december.
Midt i det hele dukker den fremmede mand Valdemar op. Han er desperat efter at købe gården af bedsteforældrene, men da han får afslag, må han udtænke en plan, så han kan få fat på gården alligevel. Han får hjælp af sin knap så kloge ven Elmer, og sammen lægger de skumle planer.
Senere banker advokaten Carlsen på døren, han har et dokument med, der viser, at bedsteforældrene enten skal af med gården eller betale 500.000 kr., til en mand, der hedder Von Gyldenstjerne. Det hele virker meget mystisk, og børnene får brug for nissernes hjælp, for at finde frem til sandheden. Men tiden er knap for fristen udløber den 22. december ...
En spændende, sjov og rigtig julet julekalender for børn og barnlige sjæle. Som en ekstra bonus indeholder bogen hele 3 hyggelige - lækre og nemme juleopskrifter.

Anmeldelser (0)