Nedsat pris! Den 6. Senator Forstør
Kategorier / sektioner:

Den 6. Senator (Bog, Paperback)

Af: Tonny Gulløv

Forlag: McGugl
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 443
Dato for udgivelse: 4-12-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788792035011
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: McGUGL - Omslagsillustrator: McGUGL
Originaltitel: Den 6. Senator
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

164,45 kr

-13%

Vejl. pris: 189,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mellemøsten er atter i brand efter, at The Kansas City Star har genoptrykt Jyllands Postens Muhammed-tegninger, som svar på de iranske avisers Holocaust-tegninger. Flere amerikanske senatorer forsvarer ytringsfriheden og skaber kolossal vrede i den muslimske verden.
Irans religiøse overhoved kræver dødsstraf over avisens redaktør og nægter IAEA´s inspektører adgang til landet A-kraftværk, før de ansvarlige redaktører og politikere er draget til ansvar og straffet for at trykke Muhammed-tegningerne i en amerikansk avis.
Danske Martin Ballenger er tidligere politimand og lever af at finde forsvundne mennesker til programmet Sporløs. Han indleder eftersøgningen af en ung, hollandsk mand og finder ham i en snusket spillebule i Bangkoks værste slumkvarter. Sønnen begår selvmord for øjnene af Martin og fra det øjeblik går alt galt ., men Martin ved det ikke selv!
Martin følger den afdøde til Amsterdam og den afdødes far, milliardæren Jacob Van Rossum, hyrer Martin og hans firma til en ny opgave. I et spind af løgne drager han til Washington for at undersøge senator Macanon, som forsvarede The Kansas City Star ytringsfrihed. Martin finder langt mere end godt er og bliver fuldstændig viklet ind i senatorens liv. Desværre finder han også ud af, at nogen styrer ham frem til de konklusioner, de ønsker han skal finde, og tvinger ham ud i en voldelig konfrontation med sin fars fortid. Martin hvirvles ind i et spid af løgne og bedrag, ser fuldstændig rødt og forlader USA i kølvandet på tre attentater mod de amerikanske senatorer som forsvarede ytringsfriheden.Der er der ingen vej tilbage, Martin bliver på et splitsekund USA´ mest eftersøgte mand!

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
24-01-2011

Den 6. Senator er den mest helstøbte thriller jeg nogensinde har læst. Den indeholder simpelthen alt, hvad man kan forlange (og håbe på) for en spændingsbog.

Hovedpersonen Martin hvirvles rundt som et blad i vinden og må ufatteligt meget igennem for at finde sandheden om sin far og om, hvem der har styret ham ud i et sandt ragnarok. Og ikke mindst hvorfor!

Denne bog SKAL simpelthen læses - eller snyder man sig selv for en kanon oplevelse.

¤¤¤¤¤¤
ALG

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Den 6. Senator

Den 6. Senator