Nedsat pris! Kongehusets joker: fra slavedreng til slotsidol Forstør
Kategorier / sektioner:

Kongehusets joker: fra slavedreng til slotsidol (Bog, Hardback)

Af: Alex Frank Larsen

Forlag: Information
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 24-3-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788775145584
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kongehusets joker er historien om den mest prominente slave i europæisk hofhistorie. Som 8-årig blev Kwasi fjernet fra sin familie i Dansk Vestindien og foræret til det svenske kongehus, hvor han skulle underholde som sorgløs hofnar. Kwasi viser sig imidlertid at have anlæg for mere end underholdning og bliver hurtigt et omdrejningspunkt i kongefamiliens liv.
Først blev Kwasi opdraget efter Jean Jacques Rousseaus forskrifter og bedt om at være naturlig. Så blev han undervist i matematik og teologi og bedt om at være lærd. Til sidst blev han døbt og fik sin frihed. Men hvordan bliver en trælbundet mand fri? Hvordan bliver man sig selv, når man er opdraget til alt og intet - og mest til at leve for andres fornøjelse?
Alex Frank Larsen har skrevet en medrivende bog om en særlig slaves dramatiske historie. Han har fået adgang til Kwasis håndskrevne erindringer og hidtil ubeskrevet arkivmateriale, som bliver kilder til hoffets luner, lyster, ideer og til datidens strømninger. Alex Frank Larsen har skrevet den første dokumentarbog om Kwasi fra Sankt Croix, som blev den højest placerede afrikaner ved et europæisk hof.
Om forfatteren
Alex Frank Larsen er journalist og forfatter. Han har vundet Cavlingprisen, skrevet en række bøger og lavet adskillige TV-dokumentarer - blandt andet DR-serien Slavernes Slægt. Sammen med Ole Lange har han desuden skrevet den autoritative biografi om Informations grundlægger, Børge Outze.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kongehusets joker: fra slavedreng til slotsidol

Kongehusets joker: fra slavedreng til slotsidol