Nedsat pris! Den akutte patient Forstør
Kategorier / sektioner:

Den akutte patient (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard Danmark
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 347
Dato for udgivelse: 10-5-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Redaktion: Torben Callesen
ISBN-13: 9788762804135
Produkt type: Bog
Bidragyder: T. Callesen, K. Antonsen, E. F. Christensen, T. Lang-Jensen, S. S. Pedersen, A. M. Grøntved, E. Tønnesen, L. Knudsen, L. B. Svendsen, N. Qvist, L. S. Rasmussen, J. F. Lassen, J. L. Frandsen, R. Jensen, T. Mogensen, I. Søndergaard, J. Hallas, H. Lund-Ander
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Finn Evald
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

Forlaget skriver: Ny udgave forberedes af forlaget.

459,35 kr

-13%

Vejl. pris: 528,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den akutte patient er en lærebog, der er skræddersyet til medicinstudiets kurser af samme navn, og bogen er tænkt som en vejledning i praktisk og rationel håndtering af akutte patienter. Der lægges vægt på stabilisering af livs- og førlighedstruende tilstande før en egentlig udredning af patienten.
Der er kun få kliniske situationer, hvor behovet for akut intervention er så åbenlyst, hvor tilstanden kan ændre sig så hurtigt, og hvor beslutningsgrundlaget er så relativt spinkelt som ved akut svær sygdom. Alligevel er det ofte især de yngre læger, som i første omgang er ansvarlige for den akut svært syge patient, idet en specialisering som ´akutlæge´ ikke findes i Danmark.
Som støtte for både den nyuddannede og mere erfarne læge anviser bogen en struktureret tilgang til den akutte behandling af svært syge patienter. Kapitlerne tager udgangspunkt i symptomer og symptombilleder frem for i en traditionel gennemgang af organsystemer. Teksten baserer sig på ABC-princippet med udgangspunkt i de hyppigste patientkategorier og i de tilstande, der hurtigt får fatale konsekvenser, hvis der ikke gøres noget med det samme. Kapitlerne er i videst muligt omfang bygget op omkring tre centrale tidsfaser: Hvad der skal ske inden for hhv. de første fem minutter, den første time og det første døgn. Bogen lægger således op til indlæring af en objektiv systematik kombineret med tidsfaktorens betydning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den akutte patient

Den akutte patient