Nedsat pris! Den blå tråd Forstør
Kategorier / sektioner:

Den blå tråd (Bog, Hæftet)

Af: Anne Tyler

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 423
Dato for udgivelse: 19-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Christiane Rohde
ISBN-13: 9788702199512
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Martin Dennis
Originaltitel: A spool of blue thread
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
229,45 kr
epub
41,25 kr
zip_mp3
68,75 kr

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hver familie skaber sin egen myte: "Det var en smuk, blæsende, gulgrøn eftermiddag … " Sådan begynder Abby Whitskank altid historien om, hvordan hun og Red blev forelsket i hinanden den julidag i 1959. Familien Whitshank er en af den slags familier, der udstråler sammenhold: en udefinerlig og misundelsesværdig særlighed. Men de er også ligesom alle andre familier, og de historier, de fortæller om og til hinanden, blotlægger kun dele af billedet.
Nu er hele familien samlet på forældrenes veranda, afslappede og halvlyttende, mens deres mor fortæller den historie, de har hørt så mange gange før. Abby og Red er blevet ældre, og børnene må hjælpe med beslutningen om hvad der skal ske med huset. Alle er til stede: døtrene Amanda og Jeannie, den yngste dreng, Stem, selv Denny, familiens sorte får, er dukket op.
Fra den veranda spoles der tilbage gennem generationer, mens vi bliver vidne til de hændelser, hemmeligheder og ubevogtede øjeblikke, der har været med til at forme familien Whitshank. Fra Reds forældre, der nygifte ankommer til 1920’ernes Baltimore, til Abbys og Reds børnebørn, der skal bære familiens arv og eftermæle ind i det 21. århundrede – fire generationer af Whitshanks, deres tilværelse udfoldet i og omkring det elskelige, nedslidte skrummel af en Baltimorevilla, der altid har været deres hjem.
Den blå tråd er en boblende, knivskarp, usentimental og humoristisk roman om familieliv i al dets følelsesmæssige kompleksitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den blå tråd

Den blå tråd