Nedsat pris! Den blødende bro: tavshedens stemme - om mødet mellem kunst og traume gennem den traumepædagogiske praksis "Kunsten af forme et sprog" Forstør
Kategorier / sektioner:

Den blødende bro: tavshedens stemme - om mødet mellem kunst og traume gennem den traumepædagogiske praksis "Kunsten af forme et sprog" (Bog, Hæftet)

Af: Kis Henriksen

Forlag: Forlagetkis
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 124
Dato for udgivelse: 15-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Kis Henriksen
ISBN-13: 9788799522200
Produkt type: Bog
Forord: Vibeke Skov, Marianne Lauritzen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

198,75 kr

-20.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den blødende bro - tavshedens stemme er en personlig fortælling såvel som en faglig beskrivelse med baggrund i erfaringer hentet fra den kunstbaserede og traumepædagogiske undervisningspraksis ´Kunsten at forme et sprog´ i perioden 2000-2008. Målgruppen var flygtninge - børn, unge og voksne - i Danmark samt fungerende lærere og pædagoger i Bosnien Hercegovina, som havde traumeramte børn og unge i klasserne.
Bogens intension er at beskrive de kunstbaserede undervisningserfaringer og den anvendte metode med henblik på at inspirerer, støtte og kvalificere den praksis, hvor man møder såvel primært som sekundært traumatiserede børn og unge og voksne.
Erfaringerne er belyst gennem de mange billeder og billedprocesser stillet til rådighed af målgruppen som illustrationer på det nonverbale sprog, der kan støtte hukommelsen og fortællingen og dermed være med til at skabe orden i kaos.
Bogen henvender sig til lærere, pædagoger, socialarbejdere, socialrådgivere, psykologer og kunstterapeuter, som arbejder med mennekser for hvem det er af betydning at give tavshedens stemme. Men også til personer inden for kunstens verden, som er interesserede i eller beskæftiger sig med kunsten som et særligt sprog

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den blødende bro: tavshedens stemme - om mødet mellem kunst og traume gennem den traumepædagogiske praksis "Kunsten af forme et sprog"

Den blødende bro: tavshedens stemme - om mødet mellem kunst og traume gennem den traumepædagogiske praksis "Kunsten af forme et sprog"