Nedsat pris! Den cubanske engel
Kategorier / sektioner:

Den cubanske engel (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Michael Lose

Forlag: MicArt
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793610682
Udgave: 1. (19-09-2018)
Oplag: 2. (27-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 269
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Gennem den helt mørke gade. I Centro Habana, en af de fattigste bydele, stod en ung pige under en enlig gadelygte, der lyste sløret som et sidste lys i den sidste baggård ved verdens ende. Hun skreg som en vanvittig. Nøgne fødder klaskede hen over asfalten, hæsblæsende åndedrag af anstrengelse og frygt, en fyr kom løbende i fuld fart med en forslidt taske flagrende i den ene hånd. Jeg hørte hans fødder og hans prusten da han dukkede ud af mørket fem meter fra hvor jeg stod op ad husmuren. Jeg sprang ud af mørket og sparkede benene væk under ham, netop da han var ud for mig. Tasken røg fra ham, og indholdet med pigens løn fløj til alle sider da den ramte jorden."
Den danske kunstmaler Mikkel Kirkegaard arbejder i et atelier hos cubanske venner i Havana. En dag bliver han fotograferet med telelinse på gaden. Hvem udspionerer ham?
På baren 'Floredita' møder han Alexandra, og på natklubben 'Den Enøjede Kat' kommer han i slagsmål med en mand der lægger an på Alexandra. Næste dag mødes Mikkel med en amerikaner som er interesseret i at købe et af hans malerier. Amerikaneren Tim Connors har også et tilbud: Mikkel kan male kopier af berømte maleres værker, som kan sælges for store penge i New York.
Mikkel lejer et lille hus ved stranden, men bliver af og til afbrudt i arbejdet af den smukke cubanerinde Gabriela, som han også maler. Hun er danser i et santería-show og har magiske evner. Er hun Mikkels skytsengel eller ven med de forkerte?
Senere rejser han til New York for at sælge egne malerier og kopier af Asger Jorn. Via små gallerier og auktionshuset Christie's får han kontakt til rige købere. Men han føler sig fanget i kunstsvindelen, og FBI holder øje med ham.
Da han kommer tilbage til Cuba, er Gabriela forsvundet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den cubanske engel

Den cubanske engel