Nedsat pris! Den danske klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø: Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø (Bind 7) Forstør
Kategorier / sektioner:

Den danske klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø: Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø (Bind 7) (Rejseguide, Hæftet)

Af: Gunnar Kasper Hansen

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 239
Dato for udgivelse: 28-8-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: Bind 7,
ISBN-13: 9788775179701
Produkt type: Rejseguide
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette bind beskriver ruten fra Spodsbjerg på det nordlige Langeland, over Tåsinge, Thurø og Ærø til Svendborg, hvor turen fortsætter til Bøjden.   
Bogen er en udførlig guide til ture ad Den Danske Klosterrute på Sydfyn, Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø. En samlet strækning på 261 km. I forlængelse af den planlagte rute fra Vordingborg til Nakskov går turen fra Spodsbjerg over den nordlige del af Langeland, Siø og Tåsinge til Svendborg og Thurø og videre til Faaborg og Bøjden. Fra Svendborg og Bøjden er der mulighed for at fortsætte ruten til Ærø. Ruten er præget af en frodig natur med et enestående dyre- og planteliv, og havets nærhed har såvel historisk som kulturhistorisk sat sig interessante spor, ikke mindst i kirkerne og byerne, hvor mange gamle huse og bygninger er bevaret. Man kan også se adskillige spændende eksempler på moderne kunst undervejs. Fra Bøjden er der forbindelse til den del af ruten, som er beskrevet i bogen "Gennem Sønderjylland til Ribe."
Den Danske Klosterrute er en turist- og pilgrimsvandrerute gennem hele Danmark med temaerne kirke, kunst, historie og natur. Den samlede rute vil blive på ca. 2000 km og forbinde 50 af de steder, hvor der blev bygget klostre i middelalderen.
Ruten kan også benyttes af cyklister. Guidebøgerne om Klosterruten indeholder omhyggelig rutebeskrivelse, detaljerede kort, oplysninger om overnatnings-, spise og indkøbssteder, anden praktisk information og generelt baggrundsstof. Bøgerne kan også være til nytte for bilister og andre, der er interesserede i at få grundig besked om seværdigheder i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den danske klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø: Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø (Bind 7)

Den danske klosterrute - Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø: Sydfyn - med Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø (Bind 7)

Måske kunne nedenstående have interesse

Rejsetilbehør

Mangler du en skopose eller en bagagevægt til rejsen? Se vores udvalg af rejsetilbehør