Nedsat pris! Den danske model og globaliseringen Forstør
Kategorier / sektioner:

Den danske model og globaliseringen (Bog, Hæftet)

Af: Martin Marcussen

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 239
Dato for udgivelse: 22-2-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788759314708
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
259,25 kr
pdf, drm
262,65 kr

259,25 kr

-13%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Er Danmark globaliseringsparat? Hvis man skal tro de mange sammenlignende undersøgelser, der konstant bliver produceret af internationale organisationer, de økonomiske nyhedsmedier og transnationale interesseorganisationer, har Danmark de senere år været en rollemodel i international sammenhæng. ´Den danske model´ har tilsyneladende gjort os i stand til at høste globaliseringens fordele og tage højde for dens ulemper.
Men hvad består denne model egentlig af, hvordan fungerer den, og hvordan virker globaliseringen i sig selv tilbage på denne? Hvor levedygtig er modellen på sigt, ikke bare i økonomisk forstand, men også politisk, miljømæssigt og socialt?
Sådanne spørgsmål sætter rammerne for Den danske model og globaliseringen, og det vises samtidig, at ´den danske mode´ ikke findes som fast, afgrænset størrelse, men nærmere som en dynamisk mosaik af mange modeller, der udvikler sig på forskellige måder i lyset af globaliseringen. Nogle elementer er sårbare og foranderlige i mødet med globaliseringen. Andre er særdeles robuste og har lange historiske rødder. Nogle dele af den danske model kan iagttages umiddelbart i form af et sæt samfundsinstitutioner. Andre dele er uformelle og har med værdier og social sammenhængskraft at gøre.
Den danske model og globaliseringen er en lærebog, der er rettet mod universiteternes grunduddannelser, seminarierne og efter- og videreuddannelse i den offentlige sektor. Efter hvert kapitel er der forslag til videre studier og øvelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den danske model og globaliseringen

Den danske model og globaliseringen