Nedsat pris! Den danske samfundsudvikling 1848-2012 & marxistisk, neoklassisk, keynesiansk, monetarisk, nykeynesiansk teori Forstør
Kategorier / sektioner:

Den danske samfundsudvikling 1848-2012 & marxistisk, neoklassisk, keynesiansk, monetarisk, nykeynesiansk teori (Bog, Limryg)

Af: Poul Thøis Madsen

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 22-8-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788771120509
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

239,60 kr

-7.5%

Vejl. pris: 259,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efter i adskillige år at have undervist ud fra andres bøger og efter mange tilløb, besluttede forfatteren sig til at skrive sin egen forskningsbaserede bog til Det Samfundsvidenskabelige Fællessemester, som dækker fem lektioner om den politiske økonomis historie og den danske økonomiske udvikling. Ambitionen har været at udarbejde en kort appetitvækker, der gør, at studerende får et overblik, forstår nogle basale sammenhænge og får lyst til at vide mere om økonomisk teori, dansk og international økonomi og ikke mindst debatterne herom.
Poul Thøis Madsen er lektor ved Institut for Statskundskab ved Aalborg Universitet. Han fik en Ph.d. i 1995 i europæiske studier m.s.h.p. analyser af økonomisk integration i Vesteuropa. Hans forskning har siden 1987 fokuseret på gabet mellem teori og virkelighed. Det er sket med udgangspunkt i så forskellige områder som Det Indre Marked, offentligt indkøb, EU-udbud, ØMU´en, den elektroniske patientjournal, brugen af økonomiske eksperter i medierne, danske avisers behandling af den finansielle krise, Børsens holdning til finanspolitik, økonomisk pædagogik, Giddens´ økonomiforståelse, Keynes´ metode, tysk økonomi, virksomheders samarbejde om innovation, produktivitet og servicesektoren. Aktuelt forsker han i, hvordan den finansielle krise har ændret den amerikanske økonomilærebog. I 2011 blev han af de studerende valgt som årets underviser ved Aalborg universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den danske samfundsudvikling 1848-2012 & marxistisk, neoklassisk, keynesiansk, monetarisk, nykeynesiansk teori

Den danske samfundsudvikling 1848-2012 & marxistisk, neoklassisk, keynesiansk, monetarisk, nykeynesiansk teori