Nedsat pris! Den dovne have Forstør

Den dovne have (Bog, Indbundet)

Af: Rie Post

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 31-3-2003
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788702021882
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sille Aasmul - Sillegraphics
Fotograf: Kim Ahm
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Rie Post - Kirsten Tind
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den dovne have er det sted, hvor man efter endt arbejdsdag kan smide sig i hængekøjen uden dårlig samvittighed. Selvfølgelig har man oven i købet noget dejligt at se på, mens sjælen falder på plads. Og der er ingen grund til at martres over, at man ikke allerede er i fuld gang med lugeklo og hakkejern, for det ukrudt, der er, falder ikke i øjnene som ukrudt.
Filosofien bag den dovne have er at udnytte naturens spilleregler, så haven bliver medspiller i stedet for modspiller. Taktikken er bunddække og valg af planter, der kræver mindst mulig pleje, og som passer til havens karakter og lokalitet. I naturen lægger man ofte mere mærke til lyset og rumvirkningen end til de enkelte planter.
Denne synsvinkel er udnyttet i opbygningen af den dovne have. At arbejde med den dovne have drejer sig om enkle løsninger og fornuftige arbejdsgange. Men man behøver ikke gå på kompromis med det æstetiske af den grund - tværtimod. Det poetiske og sensuelle i haven opnås med brede penselstrøg i de store linjer, det lette anslag i plantevalg og form - og harmoni i farvevalget. Med en vekselvirkning mellem lys og flimrende skygge, som giver oplevelse og ro.
Den dovne have er en inspirerende brugsbog for alle, der holder af deres have, men som søger en bedre balance mellem at yde og at nyde. Med denne bog i hånden kan haveejeren skabe sig en doven have helt fra bunden. Der er ideer og konkrete projekter at gå i gang med. Nye synsvinkler i måden at bruge planter på. Masser af indretningsforslag og udvalgte eksempler på velegnede planter til den dovne have.
Men den primære intention med bogen er at hjælpe den enkelte til at lære de dovne virkemidler så godt at kende, at de kan bruges til at realisere ens egne personlige drømme om haven. Med en indsats, som man både nyder og overkommer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den dovne have

Den dovne have

Kunder, der købte denne vare, købte også