Den elvte planet Forstør
Kategorier / sektioner:

Den elvte planet (Bog, Hæftet)

Af: Valdemar Hanøl

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
Dato for udgivelse: 6-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788793233034
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Efterord: Niels Dalgaard
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

257,60 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ind i den hule Jord
Forestillingen om at Jorden er hul og at der er andre livsformer inden i den, har dannet baggrund for så forskellige værker som Ludvig Holbergs Niels Klims underjordiske rejse og Jules Vernes Rejsen til Jordens indre. I 1938 brugte den nu glemte forfatter Valdemar Hanøl idéen som udgangspunkt for en handlingsmættet romanføljeton, der med nærværende udgivelse foreligger i bogform for første gang.
Hovedpersonen er videnskabsmanden Dr. Holck, der er kommet i stormvejr efter at have fremsat en kontroversiel teori om at Jorden er hul. For at bevise teorien, udruster han en ekspedition, der stiger ned i Vesuvs krater. Man lander i god behold på en rød planet, men så begynder vanskelighederne for alvor. Ikke alene må man sikre sig mod de lokale livsformer – det viser sig også at måske ikke alle ekspeditionens medlemmer ønsker at Dr. Holck skal få succes.
Den elvte planet er et dansk eksempel på adventure-science fiction om fantastiske ekspeditioner til utrolige steder, hvor modige ekspeditionsdeltagere konfronterer det utrolige, og lægger sig dermed solidt i traditionen fra bl.a. H. Rider Haggard, Arthur Conan Doyle og Jules Verne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den elvte planet

Den elvte planet