Nedsat pris! Den engelske pige

Den engelske pige (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Daniel Silva

Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763831758
Udgave: 1. (18-03-2014)
Oplag: 1. (18-03-2014)
Serie: En Gabriel Allon-roman
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 374
Originaltitel: The English Girl
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Oversætter: Charlotte Grubb
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
229,50 kr
113,40 kr

Levering: På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tiende bind i den populære serie om den israelske efterretningsagent og kunstkonservator, Gabriel Allon, der denne gang også lægger vejen forbi København.

Gabriel Allon er vendt hjem til Jerusalem efter i årevis at have levet en nomadetilværelse som kunstkonservator og agent for den israelske efterretningstjeneste. Her bor han med sin italienske kone Chiara, sysler med sine restaureringsopgaver og får hyppigt besøg af sin gamle chef, Ari Shamron, som aldrig bliver træt af at forsøge at lokke Allon tilbage i felten.

Og tilbage kommer han, da en gammel ven i det britiske efterretningsvæsen beder om hans hjælp. En ung, engelsk kvinde, Madeline Hart, er nemlig blevet kidnappet under en ferie på Korsika, og Madeline er ikke hvem som helst. Ud over at være et af de største talenter i engelsk politik bærer hun også på en farlig hemmelighed: Hun er den engelske premierminister Jonathan Lancasters elskerinde.

Kidnapperne har givet Lancaster syv dage til at møde deres krav, ellers vil Madeline blive myrdet, og Lancasters politiske karriere ødelagt. Sagen fører Allon fra Marseilles kriminelle underverden til magtens korridorer i London for til sidst at kulminere i Moskva, en by, hvor det ikke skorter på mænd, der gerne så Allon død.

Pressen skriver: »Daniel Silvas nyeste historie om den israelske hemmelige agent Gabriel Allon kombinerer litterær højspænding og geopolitisk analyse« * * * * - Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten 

»Den er sprudlende fra først til sidst. … Daniel Silva kan skildre mennesker, tegne portrætter og få dem til at leve. Og så det, han er allerbedst til: Silva skriver vidunderligt.« * * * * * - Fredericia Dagblad 

»Man keder sig aldrig i selskab med Daniel Silva.« * * * * - Berlingske 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den engelske pige

Den engelske pige