Den engelske spion (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Daniel Silva

Forlag: HarperCollins Nordic
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771911268
Udgave: 2. (01-06-2017)
Oplag: 2. (08-05-2018)
Serie: Gabriel Allon bind 12 i serien
Indbinding: Paperback
Sideantal: 464
Originaltitel: The English Spy
Oversætter: Dorthe Klyvø
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Målet er kongeligt. Motivet er hævn.


Udstrakt topløs på dækket, med en drink i hånden, ligger den mest berømte kvinde i verden og soler sin perfekte hud. På dækket under hende bliver der tilberedt snacks med tuntartar med agurk og ananas – af den mand, der vil dræbe hende.


Kvinden er en ikonisk medlem af den britiske kongefamilie, elsket for sin skønhed og sit velgørende arbejde, hadet af sin eksmand og hans mor, dronningen af England. Da en bombe eksploderer på kvindens yacht, vender politiet sig mod en bestemt mand, for at finde hendes morder: den legendariske spion Gabriel Allon.


Gabriels mål er Eamon Quinn, en bombemager og lejesoldat, der sælger sine tjenester til den højestbydende. Quinn er svær at fange, han er en skygge, et spøgelse – men Gabriel er heldigvis ikke alene i jagten. Ved sin side har han lejemorderen Christopher Keller, en tidligere britisk kommandosoldat, der kender Quinns morderiske håndværk alt for godt.


Fyldt med overraskende drejninger vil Den engelske spion holde læserne tryllebundet lige fra sin medrivende åbning til sin nervepirrende slutning Endnu engang viser Daniel Silva overlegent, hvorfor han anses for en af sin generations bedste thrillerforfattere.


"Fascinerende, skræmmende og åndeløst spændende."-Publishers Weekly

Anmeldelser (0)