Nedsat pris! Den femte mand Forstør
Kategorier / sektioner:

Den femte mand (Bog, Hæftet)

Af: Jógvan Isaksen

Forlag: Marselius
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 233
Dato for udgivelse: 10-6-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Jógvan Isaksen
ISBN-13: 9788799878109
Produkt type: Bog
Originaltitel: Tann fimti maðurin
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Færøsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jógvan Isaksen har tidligere udgivet fem kriminalromaner på dansk om Hannis Martinsson. Den femte mand  med William Hammer som hovedperson var årets bestseller på Færøerne.
William Hammer færing og tidligere jægersoldat er efter en uddannelse som jurist blevet ansat i Politiets Efterretningstjeneste. Grundet en uheldig episode i Nyhavn bliver han forflyttet til Færøernes politi, hvor han får sin egen afdeling og tildeles to yngre betjente. Det er tydeligt for William Hammer, at formålet med hele manøvren er at blive fri for tre uønskede personer. 
Den britiske efterretningstjeneste har tidligere opfordret politiet til at lede efter en forsvunden skotsk meteorolog. Han skal have været ombord på passagerflyet som forulykkede på øen Mykines i september 1970. Men ingen har set skyggen af ham siden. Det er en opgave, som politiet er rimeligt ligeglade med, da hændelsen ligger så mange år tilbage i tiden. Til gengæld mener man, at det er noget som den nye afdeling kan give sig i kast med, da den ikke har noget bedre at tage sig til. 
Det viser sig hurtigt, at sagen har forbindelser tilbage til 2. Verdenskrig og til en af Færøernes største erhvervs­virksomheder. Det går også hurtigt op for de tre på afdelingen, at de har bevæget sig ind på mineret terræn. Den femte mand er den første roman om William Hammer og Skanseafdelingen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den femte mand

Den femte mand