Nedsat pris! Den finske patriot Forstør
Kategorier / sektioner:

Den finske patriot (Bog, Indbundet)

Af: Henrik Brun

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 375
Dato for udgivelse: 4-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788771415179
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
229,45 kr
epub
137,45 kr

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fjerde selvstændige bind i en krimiserie af internationalt format med den kontroversielle journalist Ketil Brandt som hovedperson.
I Den Finske Patriot befinder Ketil Brandt sig midt i en mental nedtur, da han bliver sendt til Finland for at dække en storpolitisk sprængfarligsag. Den kendte russiske aktivist Sevastian Sidorov, der kæmper for homoseksuelles rettigheder, er blevet myrdet i en sauna i det østlige Finland, hvilket har ført til en diplomatisk krise mellem EU og USA på den ene side og Rusland på den anden. Ketil bliver viklet ind i et speget spil, der går via russiske dissidenter og velmenende aktivister i Finland og Baltikum over den ortodokse kirke og udenlandske ambassadører til cirklerne omkring den finske præsident. Alt for sent indser Ketil, hvor farligt spillet egentlig er, og hvorfor Sidorovs morder selv er på flugt.
Henrik Brun er prisbelønnet journalist og udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad. Hans bøger er kendetegnet ved, at han - udover de roste plots - sætter sin danske hovedperson i scene i udlandet via rammende beskrivelser, fordi han opsøger scener og skriver on location. Ketil Brandt-serien, der også tæller bøgerne Den danske lokkedue (2011), Den norske lakaj (2012) og Den svenske løgner (2013), vækker stigende interesse i udlandet og er foreløbigt solgt til Sverige og Slovenien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den finske patriot

Den finske patriot