Nedsat pris! Den fjerde kvinde
Kategorier / sektioner:

Den fjerde kvinde (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ellery Queen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711894422
Udgave: 2. (15-02-2018)
Oplag: 1. (15-02-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 217
Originaltitel: Den fjerde kvinde
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
217,50 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den grønne paryk tilhørte en barmfager, rødhåret korpige fra Las Vegas. Den raffinerede sorte pailletkjole var en parisermodel og kreeret til at skabe opmærksomhed omkring en ung blond skuespillerinde med store ambitioner. De lang hvide selskabshandsker var en livlig og elskværdig sygeplejerskes ejendom.
De tre beklædningsgenstande forsvinder på mærkelig vis fra de tre damers garderober på millionær og playboy Johnny Benedicts landsted, hvor Ellery Queen og dennes far, politiinspektør Richard Queen, er på ferie.
Johnny Benedict bliver myrdet og på gerningsstedet finder man de stjålne beklædningsgenstande. Var de blevet brugt, da overfaldet fandt sted? Eller var de falske spor? Hvad var den døendes sidste ord? Hvem er den mystiske kvinde, som alle sporene synes at pege på? Gang på gang med Ellery spørge sig selv: Hvem var den fjerde kvinde?
Ellery Queen er både en fiktiv karakter og et fælles pseudonym for to fætre fra Brooklyn, New York – Daniel Nathan, alias Frederic Dannay, og Manford Emanuel Lepofsky, alias Manfred Bennington Lee – som sammen skrev mere end 30 romaner og flere novellesamlinger under Ellery Queen-pseudonymet.
Den fiktive Ellery Queen er krimiforfatter og amatørdetektiv, og han bistår sin far, der er politiinspektør i New York, med at løse forvirrende mordgåder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den fjerde kvinde

Den fjerde kvinde