Nedsat pris! Den første Kærlighed og andre tekster om drama Forstør
Kategorier / sektioner:

Den første Kærlighed og andre tekster om drama (Bog, Hæftet)

Af: Søren Kierkegaard

Forlag: Søren Kierkegaard Kulturproduktion
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Søren Kierkegaard Kulturproduktion
Sideantal: 367
Dato for udgivelse: 1-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: Jens Staubrand
ISBN-13: 9788792510006
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Jens Staubrand
Forord: Jens Staubrand
Kommentator: Jens Staubrand
Indsamler: Jens Staubrand
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

230,25 kr

-23%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen indeholder alle Søren Kierkegaards tekster ,der har med drama at gøre, og det er den franske dramatiker Eugène Scribes lystspil ´Den første Kærlighed´, som Kierkegaard var begejstret for og skrev om, der har givet bogen sit navn.
Udover en lang række værker af blandt andre Goethe, Mozart, Shakespeare, Oehlenschläger og Aristofanes, samt ovennævnte Scribe, skriver Kierkegaard også om skuespillerne Johanne Luise Heiberg og Anna Nielsen, samt Christian Niemann Rosenkilde, Joachim Ludvig Phister og Jørgen Christian Hansen. Herudover indeholder bogen også Kierkegaards egne forsøg som dramatiker, dels hans udkast til et skuespil om en mestertyv, dels ´Sæbekælderdramaet´, der er mere gennemarbejdet.
Jens Staubrand, filosof, har skrevet om Kierkegaard og opera, redigeret tekster til en række Søren Kierkegaard-musikværker, har produceret cd’erne ´Søren Kierkegaard Set to Music´, ´Forførerens Dagbog´ med musik af Sofia Gubaidulina, samt den græsksprogede ´Forførerens Dagbog´ med musik af Mozart. Han har dramatiseret, produceret og instrueret Søren Kierkegaard og Regine Olsens kærlighedshistorie til brug for musikledsagede oplæsninger, og dramatiseret, produceret og instrueret musikledsagede Søren Kierkegaard oplæsningsforestillinger med Forførerens Dagbog i Danmark og en række europæiske lande.
Endvidere har han, udover Kierkegaard: Den første Kærlighed og andre tekster om drama, udgivet de engelsk-danske bøger Søren Kierkegaard´s Illness and Death og Kierkegaard: International Bibliography Music works and Plays, samt udgivet bøgerne Kierkegaard: Hør, hør, hør Mozarts Don Juan, Kierkegaard: Johannes Forførerens Dagbog, og Kierkegaard: I vinen er sandhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den første Kærlighed og andre tekster om drama

Den første Kærlighed og andre tekster om drama