Nedsat pris! Den forbandede ø Forstør
Kategorier / sektioner:

Den forbandede ø (Bog, Hardback)

Af: Jacques Martin

Forlag: Faraos Cigarer
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Faraos klassikere - Alix
Sideantal: 64
Dato for udgivelse: 11-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: 3,
Oversætter: Ole Steen Hansen
Redaktion: Christopher Ouzman
ISBN-13: 9788792808721
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Tegner: Jacques Martin
Originaltitel: L'le maudite
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

189,65 kr

-13%

Vejl. pris: 218,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hva´ nu hvis…
...den Fransk/Belgiske Tegneserie guldalder havde ramt Danmark i 1950erne? Hvilke serier ville have været udgivet og hvordan ville de have set ud?
De første seks Tintin album fra 1960, udgivet af Per Carlsens Illustrations forlag, er noget af det ypperste der er udgivet til dags dato! Vi har leget med ideen og sender samtidig en kærlig tanke til Per for at bryde det Transatlantiske tegneserie monopol.
Faraos Klassikere udgiver to glemte titler, som aldrig tidligere er udkommet på dansk! Den første Alix den frygtløse ( udkom første gang i Belgien i 1956) og Alix og den forbandede ø (3, der udkom første gang i Belgien i 1957)
Jacques Martin havde tre store lidenskaber i sit liv klassisk kunst, historie og tegnerserier. Med udgivelsen af Alix lykkedes det Martin at forene alle tre passioner og serien blev et hit fra start.
Disse tidlige albumtitler er udgivet med den klassiske røde ryg og det svagt gullige papir, som giver den bedste farvegengivelse og som ikke har det famøse genskær som desværre præger mange moderne tegneserier! Det har været en redaktionel udfordring at få det præcis som dengang, døm selv om det er lykkedes…
Alix den frygtløse:
Her møder læseren for første gang Galleren Alix som har været slave hos Partherne i den sagnomspundne by Khorsobad. Romeren Crassus har netop indtaget byen og Alix håber at blive befriet af Romerne, men en slave er jo bare en slave og kun Alixs snarrådighed redder ham fra en skæbne i flammerne.
Jaques Martin:
Jacques Martin stod i lære hos Herge i hans studio, hvor han bl.a var baggrundstegner. Det var på Studio Hergé, at Martin lærte Ligne Claire stilen og i dag betragtes han som en af de fem mestre af Ligne Claire stilen, de øvrige er Edgar P Jacobs, Bob de Moor, Willy Vandersteen og selvfølgelig Herge selv. Det var Martin der bl.a lavede de fleste baggrundstegninger til Tintin i Tibet
Den akkuratesse og perfektionisme som kendetegner Martins arbejde går igen i alle hans serier, som tæller bl.a Lefranc, Jhen d'arnot og Alix.
Sidstnævnte var hans store gennembrud. Jaques Martin har skrevet 28 historier med Alix, hvoraf han står som tegner på de 20 af dem, serien udkommer stadigvæk på fransk og på nuværende tidspunkt er det Faraos Cigarer som udgiver Alix i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den forbandede ø

Den forbandede ø