Den forkerte giraf Forstør
Kategorier / sektioner:

Den forkerte giraf (Bog, Paperback)

Af: Maise Njor

Forlag: Gad
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: .
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 22-12-2014
Udgivelse: 2. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788712051046
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Åh gud, man er jo totalskadet efter sådan en god gammeldags omgang dumpning. Hvis man var en Toyota Corolla, ville man ikke købe sig selv. Men buler kan jo rettes ud, der kan komme hækspoilere på, og subwoofer og plysterninger i forruden(.) Man kan godt rette sig selv ud, man kan godt iføre sig nye udstødningsrør og give den gas, kan man ikke?«
- Citat fra Den forkerte giraf

Hvordan tør man tro på kærligheden igen, når man har mistet den før, og det gjorde så ondt? Hvornår ved man, at den er der? Hvad kommer efter kernefamilien? Kan man være bekendt at vise sin halvgamle krop til en ny? Og hvis man ikke giver efter for kærligheden - ender man så som sin undulat, der stille og roligt skifter køn, uden at nogen opdager det?

Dette er bare nogle af de spørgsmål, Maise Njor stiller sig selv, mens hun venter på toget i Indien, og manden, det hele handler om, ligger ved siden af og sover. Efter en skilsmisse og en række år som alene-mor har Maise Njor mødt Manden . men tør hun tage ham? Glæd dig til Den forkerte giraf og en Maise Njor i storform! Som læser vil du skiftevis snøfte af bevægelse og klukke af grin - og måske sende dit eget amourøse bagkatalog en kærlig tanke.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den forkerte giraf

Den forkerte giraf