Nedsat pris! Den fortabte søn Forstør
Kategorier / sektioner:

Den fortabte søn (Bog, Hæftet)

Af: Knud Hjortø

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 242
Dato for udgivelse: 24-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711883600
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
217,45 kr
epub
34,40 kr

217,45 kr

-13%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I "Den fortabte søn" beskriver Knud Hjortø et menneskes liv og udvikling. Fra han bliver født med potentiale for alverdens store bedrifter og op igennem de mange oplevelser der gør ham til en inderligt forløjet og hul person. "Den fortabte søn" er et portræt af alt det, Knud Hjortø foragtede ved sin samtid, leveret med bid og stor psykologisk indsigt.
Den danske forfatter Knud Hjortø (1869-1931) blev født ind i en bondeslægt, men begyndte tidligt at dyrke sin interesse for kultur og litteratur. Han studerede filologi, boede et par år i Paris og blev senere lærer på seminariet i Vordingborg. Han debuterede som forfatter med bogen "Syner" i 1899, som fulgtes op af en lang række romaner og novellesamlinger. Selvom Knud Hjortø ikke opnåede stor berømmelse på sin egen tid, er hans bøger senere blev bredt anerkendt for deres udprægede originalitet og spændende menneskeskildringer.
"Den fortabte søn" er en omhyggeligt gennemført studie af en hul og inderligt forløjet person, en repræsentant for alt det i tidens liv, Hjortø foragtede. Psykologisk fremragende er navnlig redegørelsen for drengens opvækst og skildringen af hans kamp med den religiøse moder, der gennemskuer ham." – Otto Gelsted i "Danske digtere i det 20. århundrede", 1951

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den fortabte søn

Den fortabte søn