Nedsat pris! Den gamle verden: roman Forstør

Den gamle verden: roman (Bog, Paperback)

Af: Benn Q. Holm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 282
Dato for udgivelse: 11-1-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788711407745
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

100,00 kr

-29,95 kr

Vejl. pris: 129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ashlyn Tadder er 25 år og opvokset i Pittsfield, Massachusetts. Den fornuftige og ambitiøse fars pige, som efter nogle år som advokatfuldmægtig i Boston (og et knap så fornuftigt forhold til en gift kollega) lettere modstræbende vender hjem til fødebyen for at arbejde i sin fars advokatfirma. Men først skal hun på dannelsesrejse til Europa. 
Dean Cox er 41 år og fra London. Engang var han den karismatiske frontfigur i det succesrige band The Spell. Solokarrieren har været én lang nedtur. Han trænger til en meget lang pause, fra musikken, sprutten og det hårde liv. Men først skal han på en mindre turné i Tyskland. 
Den gamle verden er et kontinentalt kammerspil, der udspiller sig i halvtomme klubber, gotiske alpehoteller med nazistiske undertoner og italienske Bed & Breakfasts. En roman om musik og rampelysets omkostninger, om jura og tilværelsens strenge love, om det liv, der altid hænger i en tynd tråd. Om at falde. For et andet menneske, fra tinderne, fra hinanden. 
»Læseren fatter ægte interesse for to mennesker, hvis liv i gamle og nye verdener her rulles ud som roadmovie. Det lykkes Benn Q. Holm at sige noget sært livsbekræftende, som for resten også i passager er virkelig funny på sådan en rocket, rusten måde. Det hele kan nydes som et stykke musik, en ballede med titel fra den nye verden. A Good Read.«
- Bjørn Bredal, Politiken 

»Det er underholdende, det er poetisk, det er smukt, det er frastødende, og det er til tider skide irriterende. Det er kort sagt Benn Q. Holm, når han er bedst ...«
- Fyns Amts Avis

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den gamle verden: roman

Den gamle verden: roman