Den gode studiegruppe Forstør
Kategorier / sektioner:

Den gode studiegruppe (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 92
Dato for udgivelse: 17-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Redaktion: Karsten Mellon, Lene Tanggaard
ISBN-13: 9788771607970
Produkt type: Bog
Bidragyder: Thomas Harboe, Karsten Mellon (red.), Camilla Raymond, Kristina Suhr, Lene Tanggaard (red.), Steen Visholm
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

208,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad vil det egentlig sige at være en del af en studiegruppe? Denne bog ser nærmere på, hvad man skal være opmærksom på for at kunne være en gruppe, og hvad der skal til for at blive en velfungerende studiegruppe.
Igennem fem kapitler sættes der fokus på to centrale temaer i studiegruppearbejdet: Det ene tema er knyttet til ny forskning i kreativitet og handler om, hvordan kreativitet kan berige studiegruppens arbejde. Det andet tema er studiegruppemedlemmernes følelser og særligt, hvordan følelser og konflikt kan forstås i en gruppesammenhæng i både bevidste og ubevidste processer. Derudover viser bogen, hvordan man kommer godt fra start med studiegrupperne ved at give konkrete eksempler på feedback i studiegruppen og på, hvordan ikke kun flow, men også fiasko kan opfattes som noget godt, når bare man er opmærksom på det. Hvert kapitel afsluttes med refleksionsspørgsmål, som gruppen sammen kan diskutere og forholde sig til.
Den gode studiegruppe er bogen til studerende og undervisere på professionshøjskoler og universiteter, der ønsker at udvikle, afprøve og fokusere på det, der er centralt på en uddannelse, nemlig at studere og lære sammen med andre.
Bogen er redigeret af Lene Tanggaard, ph.d., professor og viceinstitutleder ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet, og Karsten Mellon, ph.d. og lektor ved Professionshøjskolen Absalon.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den gode studiegruppe

Den gode studiegruppe