Den gode time Forstør
Kategorier / sektioner:

Den gode time (Bog, Paperback)

Af: Lene Skovbo Heckmann

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 92
Dato for udgivelse: 31-1-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Søren Bach Svendsen
ISBN-13: 9788772818115
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 6

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
305,25 kr
epub, drm
242,00 kr

305,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den gode time inkl. hjemmeside - Denne bog præsenterer en række konkrete ideer, værktøjer og anvisninger til, hvordan læreren i praksis kan strukturere den gode time. Værktøjerne og metoderne er funderet i den nyeste forskning og kan anvendes i alle fag og på alle klassetrin. Det er ikke tanken, at bogens ideer og værktøjer skal bruges slavisk, men læreren tilbydes inspiration og konkrete redskaber som udgangspunkt til at udvikle egen praksis.
Hvad er en god time? En god time har den ønskede effekt i forhold til elevernes læringsudbytte. Her er der forskningsmæssigt belæg for, at måden, læreren strukturerer og organiserer timen på, har afgørende betydning. Der er i bogen fokus på læreren og de redskaber til planlægning, målsætning og vurdering for læring, han eller hun kan anvende for at opnå en god struktur og organisering og derved øge kvaliteten i undervisningen.
Til bogen hører hjemmeside. Her kan man hente en række digitale redskaber, der kan bruges, som de er, eller tilpasses til den enkeltes undervisning.
Bogen kan læses i sin helhed fra start til slut, eller den kan bruges som en opslagsbog. Den er et bidrag til lærere og lærerstuderende, som søger viden om og konkrete værktøjer til, hvordan den gode time kan organiseres og struktureres.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den gode time

Den gode time