Den gode vurderingspraksis Forstør
Kategorier / sektioner:

Den gode vurderingspraksis (Bog, Paperback)

Af: Lene Skovbo Heckmann

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 104
Dato for udgivelse: 10-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Søren Bach Svendsen
ISBN-13: 9788772818474
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Paperback
305,25 kr
epub, drm
242,00 kr

305,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den gode vurderingspraksis (inkl. hjemmeside)


En god vurderingspraksis har stor effekt i forhold til elevernes læringsudbytte. De faktorer inden for evaluering og vurdering, som ifølge den nyeste lærings- og uddannelsesforskning virker mest læringsfremmende, kobles i bogen til praksis og eksemplificeres med en række konkrete ideer, metoder, værktøjer og anvisninger til, hvordan man kan gøre i praksis.


Denne bog konkretiserer, hvordan man kan arbejde med blandt andet tydelige og differentierede mål, selvvurdering, kammeratvurdering, måltaksonomier og feedback med fokus på udvikling og læring for den enkelte elev. Metoden indebærer at træne eleven i at tænke over egen læring og involvere sig aktivt i mål og retning for sin egen læreproces. Derudover er der fokus på at afhjælpe fejl og forbedre undervisningen for både lærer og elever.Til bogen hører hjemmeside. Her kan man hente en række redskaber, der kan bruges, som de er, eller tilpasses til den enkeltes undervisning.


Bogen kan læses i sin helhed fra start til slut, eller den kan bruges som en opslagsbog. Det er ikke tanken, at bogens ideer og værktøjer skal bruges slavisk, men læreren tilbydes inspiration og konkrete redskaber som udgangspunkt til at udvikle egen vurderingspraksis i alle fag og på alle klassetrin.Den gode vurderingspraksis er et bidrag til lærere og lærerstuderende, som søger viden om og konkrete værktøjer til, hvordan vurdering kan bruges som et læringsfremmende redskab i undervisningen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den gode vurderingspraksis

Den gode vurderingspraksis