Nedsat pris! Den Grå Herskers Fange: Kampen om Månen
Kategorier / sektioner:

Den Grå Herskers Fange: Kampen om Månen (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Robert Mihaere

Forlag: Muusmann´forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793314856
Udgave: 1. (20-05-2015)
Oplag: 1. (20-05-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hardback
Sideantal: 175
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
153,00 kr
123,20 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Landet Nonnisense er helt sit eget. Befolket af væsner der er sammensat af dyr og liv, som vi kender, og blevet til nye ’fusioner’. En spjætmus er halv frø, halv mus, en sømkat halv pindsvin, halv kat. En bjergkæde snorker, og en bakke bølger. Førskolebørn og børn der er ved at lære at læse – sætte betydning sammen – kommer til et Slaraffenland af muligheder. Her kan leges – her bliver leget – med sammensatte ord i en fuldkommen sammensat verden. For i Nonnisense’ univers hænger alting sammen. Farverne får Nonnisense til at dreje rundt. Når månen f.eks. er karamelbrun, skvætter Toffee-skvæt-træerne toffee, og det er det de blophalede sommeraber lever af. Går der rod i sådan et system, har vi balladen. Det kræver helte, og det haves!


Missionen der skal redde månens skiftende kulører og landets beståen, er action-mættet. Skurken der vil dræne landet for farver, minder om en Darth Vader figur og afslører en kompleks karakter i det eventyrlige univers – og ikke mindst drabelige kampscener. Det er ikke Starwars, det er månekrig for de små (drenge). Skurkene er onde – og menneskelige. Venskab er afgørende og giver bogen en tryg tone, trods truslerne.
Vi krydser det halve land på en farvemættet tur hvor alting har sit eget forunderlige liv. ”Special effects” kunne man kalde de fantasifulde scenarier hvor især træer kan knopskyde udi de mest forunderlige variationer. Under vand kan vi konkurrere med Den Blå Planet. Nedre, Mellem og Øvre Nonnisense er geografi for de små, fauna og flora er biologi for fritænkere. Faktabokse forklarer om landets arter, hvordan de ser ud og hvad de lever af.
Alt i alt et rundt univers med det hele: eventyr og fakta, action og legesyge, venskab og konflikter, farver og mørke – lige på den anden side af det normale.


Rob Mihaere er oprindelig fra New Zealand, hvor han tog sin afgangseksamen fra Aucklands Design School som den bedste i sin årgang. Der startede han som succesfuld designer og illustrator. I 1998 flyttede han til London og etablerede sit eget firma, Blue Kiwi Design Ltd. Firmaet har varetaget cooperate design, webdesign, illustrationer og brand identity services for flere prominente firmaer, herunder HSBC, Mazda, Lexus og McDonalds. De seneste år har Rob kombineret sit talent og sin passion for tegning, animation og fantasi og har investeret dem i sit til dato mest spændende kreative projekt: Nonnisense. Rob er nu bosat i Vejle med sin kone Anna og sine to sønner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den Grå Herskers Fange: Kampen om Månen

Den Grå Herskers Fange: Kampen om Månen