Nedsat pris! Den Gyldne Jord
Kategorier / sektioner:

Den Gyldne Jord (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Anni Sennov

Forlag: Good Adventures Publishing
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792549785
Udgave: 1. (23-04-2015)
Oplag: 2. (23-04-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Paperback
Sideantal: 259
Fotograf: Semko
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Igennem millioner af år har der fundet en udefrakommende indstrømning af energi sted her til Jorden med det ene formål at løfte planeten i frekvens.
Dette ændrede sig dog radikalt i forbindelse med aktiveringen af Jordens gyldne energi den 21. december 2012 i forbindelse med Maya-kalenderens afslutning.
Den gyldne energi og Jordens materialiseringskraft har ligget gemt dybt inde i Jordens indre i millioner af år og ventet på, at vi mennesker skulle blive klar til at bruge kraften på en konstruktiv og positiv måde til gavn for Jorden og menneskeheden, og den tid er kommet nu !!!
Jorden er vores solsystems udviklingsplanet og centrum for integration og formidling af alle planetenergier i solsystemet, og Jorden har nu selv overtaget ansvaret for al fremtidig udvikling her på planeten, hvor den gyldne energi spiller en meget central rolle.
Aktiveringen af energien kommer nemlig inde fra selve Jorden, og når den gyldne energi aktiveres, er det muligt for menneskeheden at føre sin dharma ud i livet på åndsplan.
Hvis du ønsker at forstå, hvor du passer ind i det store energibillede, og hvad du selv kan gøre for at lykkes, så er denne bog et MUST for dig at læse.
Denne bog er skrevet af den danske forfatter Anni Sennov, som er dybt clairvoyant på åndsplan. Hun har i årenes løb hjulpet mange åndeligt søgende til at finde deres bevidsthedsmæssige platform i livet via sine bøger, kurser, workshops, foredrag, transformations-webinarer og personlige konsultationer.
Med denne, sin bog nr. 22, byder Anni Sennov dig velkommen til Den Gyldne Tidsalder, som giver dig en unik chance for at bidrage med al din kraft til både din egen og helhedens udvikling ♥

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den Gyldne Jord

Den Gyldne Jord