Nedsat pris! Den hemmelige italienske madklub "Guldgaflerne": De 173 bedste opskrifter Forstør
Kategorier / sektioner:

Den hemmelige italienske madklub "Guldgaflerne": De 173 bedste opskrifter (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 2-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Hanne Birgitte Grøndahl, Anders Grøndahl
ISBN-13: 9788717041424
Produkt type: Bog
Fotograf: Anders Grøndahl
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Hanne Birgitte Grøndahl, Anders Grøndahl
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Opskrifter der virker
Opskrifterne i denne samling er fundet i løbet af 20 års Italien-rejser. Hver eneste er gennemarbejdet sammen med kokke, restauratører, italienske mammaer og andre medlemmer af den hemmelige italienske madklub ´Forchette d´Oro´, som på dansk betyder ´Guldgaflerne´.
Næsten enhver madglad italiener mener, at de andre ikke har forstand på at lave mad. Med ´andre´ menes som regel folk fra den anden landsby, beboere i andre regioner eller, endnu værre, italienere generelt. De er og bliver lokalpatrioter og madracister. Fænomener der især er tydelige i de epicentre for god mad og velsmag, som vi sætter fokus på i denne bog, den første samling nogensinde af opskrifter fra Guldgaflerne.
De 178 retter, bogen indeholder, er prøvet grundigt af i løbet af næsten 20 års madkurser, som Hanne Birgitte og Anders Grøndahl har afholdt for over 1000 elever. De er udformet, så de virker. Også hver gang. Brug Den hemmelige italienske madklub i mange år fremover, lad et frodigt repertoire af madklatter, olivenoliestænk og pletter med tomatsovs patinere dens sider og bringe minder om skønne madoplevelser frem.
Foreningen ´Forchette d´Oro´, på dansk ´Guldgaflerne´, er meget diskret. Den blander sig ikke i den offentlige debat, for det er der så mange andre, der gør. Ej heller uddeler den priser, præmier, hæderstegn, ordner eller gratis rejser til journalister. Denne hemmelighedsfuldhed skyldes ikke mangel på kommunikatorer i Guldgaflerne, men et inderligt ønske om fred, privatliv og ro til at glæde sig over nogle sande værdier, ikke mindst mad og drikke. Maden, vinene, stemningen og ikke mindst de meget direkte maddebatter, som altid folder sig ud, når Guldgaflerne holder møde med efterfølgende frokost eller middag er det vigtige. Foreningen har til huse i en smal gade midt inde i Roms historiske centrum. Der er cirka l00 medlemmer, fordelt ud over alle Italiens 20 vidt forskellige regioner, der har hver deres madkultur, historie, økonomi, vejr og vind.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den hemmelige italienske madklub "Guldgaflerne": De 173 bedste opskrifter

Den hemmelige italienske madklub "Guldgaflerne": De 173 bedste opskrifter