Nedsat pris! Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget Forstør
Kategorier / sektioner:

Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget

Af: Jonas Jonasson

Forlag: Modtryk
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 22-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Anders Johansen
ISBN-13: 9788770070669
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Eric Thunfors
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (22-11-2018)

Forventes på lager: 22-11-2018

226,45 kr

-24.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Allan Karlsson sidder på Bali og tæller ned til sin hundred og et-års fødselsdag. Han keder sig næsten lige så meget som lige inden, han kravlede ud ad sit vindue på plejehjemmet et år tidligere. ?
Vennen Julius gør sit bedste for at muntre ham op. Han beslutter, at Allans fødselsdag skal fejres i en luftballon lastet med et par flasker champagne og lige så mange glas. Allan, Julius og champagnen farer af sted over åbent hav, men det går som det går, den lander midt i Det Indiske Ocean. Da Julius sender ballonens nødraket ned i havet, er alt håb ude. Eller? Allan er nu engang Allan. Der findes en nødraket mere. Og et skib i det fjerne. Nordkoreansk.

DEN HUNDRED OG ET-ÅRIGE DER TÆNKTE AT HAN TÆNKTE FOR MEGET tager os med på en rejse gennem al verdens galskab. I centrum står atomoprustningen, hanekampen mellem verdens førende ledere, dumhed og bitter strid. Langs rejsen møder vi Kim Jong-un, Donald Trump, Vladimir Putin, Angela Merkel og en svensk udenrigsminister, der spekulerer på, om det her virkelig sker. Allan navigerer ved hjælp af sit kæreste eje – en iPad. I den står alt, hvad der er værd at vide, og endnu mere som Allan havde kunnet klare sig uden.

DEN HUNDRED OG ET-ÅRIGE DER TÆNKTE AT HAN TÆNKTE FOR MEGET er en fritstående fortsættelse af verdenssuccessen DEN HUNDREDÅRIGE DER KRAVLEDE UD AD VINDUET OG FORSVANDT, som er udgivet i 45 lande og har solgt over ti millioner eksemplarer verden over.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget

Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget