Nedsat pris! Den italienske mester
Kategorier / sektioner:

Den italienske mester (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Tom Rachman

Forlag: Politikens Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740050073
Udgave: 1. (21-02-2019)
Oplag: 1. (21-02-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 352
Originaltitel: The Italian Teacher
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den italienske mester er en underholdende og hjerteskærende roman om et menneske, der må leve sit liv i skyggen af en far, der er større end livet selv.
Rom 1955. En rig amerikansk kunsthandler har samlet amerikanske kunstnere og kunstinteresserede til fest i sin overdådige romerske villa. Til stede er også den verdensberømte kunstmaler Bear Bavinsky. Han er en bjørn af en mand, storskrydende og charmerende og kendt for sine vilde, farverige og stærkt sensuelle malerier. Mens han underholder selskabet med historier om rivalerne Picasso og Pollock, står en kvinde og betragter ham på afstand. Det er Natalie, hans kone. En dybt begavet, men fuldstændig overset kunstner. Hun knuger sin femårige søns hånd.
Sønnen hedder Pinch, og romanen handler om ham. Om hvordan han hele sit liv lever i skyggen af sin dominerende far, indtil han en dag kommer på en dristig og vanvittig plan, der vil forandre kunsthistorien for altid. 


Tom Rachman (f. 1974), engelsk-canadisk forfatter, er født i London og vokset op i Vancouver. Han har studeret journalistik ved University of Toronto og ved Columbia University og har arbejdet for Associated Press i Rom. Han debuterede i 2010 med romanen De ufuldkomne, der blev solgt til udgivelse i mere end 25 lande. I 2014 fulgte romanen Storhed og fald, der også gik sin sejrsgang verden over. Tom Rachman bor i London med sin kone og deres barn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den italienske mester

Den italienske mester