Nedsat pris! Den klareste stjerne
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Den klareste stjerne (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Marian Keyes

Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770790307
Udgave: 1. (18-03-2010)
Oplag: 1. (18-03-2010)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 431
Originaltitel: The Brightest Star in the Sky
Oversætter: Marianne Linneberg Rasmussen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
114,70 kr
229,50 kr

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Oppe under taget bor Katie, som fylder fyrre om et øjeblik og har verdens fedeste job som pr-chef på et pladeselskab, hvis man altså lige ser bort fra alle de afdankede og komplet ustyrlige rockstjerner. Og så er der hendes kæreste, Conall. Mon han udover tegnebogen også har hjertet på rette sted?

På 2. sal bor de polske venner Jan og Andrei, som har deres hyr med den nye lejer, Lydia – et lille, henrivende pigebarn med verdens skarpeste tunge, og som, når hun kommer træt hjem fra arbejdet som taxachauffør, slår sig ned for at surfe på computeren i stedet for at tage opvasken.

På 1. sal bor Jemina på 88 med sin højtelskede og lettere n’eurotiske hund, Grum, som går og venter på, at Jeminas gudesmukke stedsøn, Fionn, skal komme hjem og bo hos dem i en kortere periode, da han er blevet headhuntet som studievært på et nyt, hot haveprogram.

I stuen bor det unge par Maeve og Matt, som tydeligvis er meget forelskede. Men hvorfor går de på listesko om hinanden? Hvad er det, de gemmer på?

En mystisk fremmed, som kan bevæge sig frit mellem lejlighederne, er netop ankommet til huset i Dublin. Og der er store forandringer i vente for alle husets beboere.

 Pressen skriver: »Der er magi på hver side; både i form af et vidunderligt sprog og også, fordi der helt bogstaveligt bliver drysset stjernestøv, når beboerne har brug for en lille bitte smule hjælp.« – Femina

Anmeldelser (0)